Ticketmaster

15 cadeautips voor 5 type moeders

Moederdag komt eraan! Verras jij je mama dit jaar met een boeketje… tickets?

Tickets voor de tofste shows en events

Toegegeven, ontbijt op bed klinkt heerlijk. Of een mooie bos bloemen? Ook superlief! Maar wil je jouw moeder eens echt verwennen met een onvergetelijk cadeau? Schenk haar een ticket voor een avondje of dagje uit.

Om je alvast op weg te helpen vind je hieronder 15 niet te missen eventtips voor 5 verschillende type moeders*!

De 80’s-moeder

Vind je in het fotoalbum van je ouders foto’s terug van je moeder met felgekleurde kleren en een permanentje? Dan is de kans groot dat ze vandaag de dag behoorlijk nostalgisch wordt elke keer ze “Right Here Waiting” of “When the Going Gets Tough, the Tough Get Going” op de radio hoort.

Richard Marx - Right Here Waiting (Official Music Video)
Richard Marx – Right Here Waiting (Official Music Video)

De rockmoeder

Jouw moeder rockt. Niet alleen als moeder, maar ook als stoere rockchick – in hart en nieren, én in gescheurde jeans en leren jas!

Voor jouw ma geen softe ballads maar scheurende gitaren. Wil je daarom echt een snaar raken bij je moeder, maak haar dan blij met één van de volgende rockconcerten.

Kasabian - ALYGATYR (Official Visualiser)
Kasabian – ALYGATYR (Official Visualiser)

De grappige moeder

Binget jouw mama regelmatig comedy specials? Is haar bulderlach niet alleen aanstekelijk, maar ook berucht op familiefeesten en ver daarbuiten?

Dan is de kans groot dat je haar een plezier doet met een ticket voor deze comedytoppers.

Are Dentists Doctors?
Are Dentists Doctors?

De meezingmoeder

Komt er een meezinger voorbij op de radio, dan is jouw mama niet te stoppen. Nummers in het Nederlands, Engels of zelfs het Italiaans vormen voor haar geen enkel probleem. Want ook al kent ze niet de juiste tekst, dan gooit ze er gewoon haar eigen woorden tegenaan.

BLØF - Zoutelande (Official Video) ft. Geike Arnaert
BLØF – Zoutelande (Official Video) ft. Geike Arnaert

De tijdloze moeder

Goede muziek is van alle tijden, maar de beste muziek, dat is toch die van vroeger. Tenminste, zo denkt jouw moeder er over. En wie zijn wij om haar tegen te spreken?

Jij zeker niet en dus zijn we 100% zeker dat je jouw mama gelukkig zal maken met een ticket voor één van deze tijdloze topconcerten:

The Rolling Stones “Living In The Heart Of Love” (From Tattoo You 2021)
The Rolling Stones “Living In The Heart Of Love” (From Tattoo You 2021)

Ander type moeder?

*Mini-disclaimer!

We weten het: geen één moeder is hetzelfdeEn die van jou is uniek. (Die van mij ook trouwens.)

Vond je, met andere woorden, tussen onze tips geen enkele show waar je mama blij mee zou zijn? Neem gerust een kijkje op onze website voor een event dat beter bij jouw mama past! Of ga voor de Ticketmaster Cadeaukaart . Zo laat je haar gewoon zelf kiezen waar ze naartoe gaat! Onze Gift Cards zijn personaliseerbaar en verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf 10 tot en met 300 euro.