Winnen

Winnen! πŸ† Stem op de Ticketmaster Cadeaukaart als Gift Card van het Jaar

Stem en maak kans op cadeaukaarten! πŸ“·: Ben Houdijk

Stem en win

Het schijnt dat Nederlanders er nooit om staan te springen om een cadeaukaart te geven. Toch geeft 93% van de Nederlanders aan het wel leuk te vinden om een cadeaukaart te krijgen. Die 93% weet vast dat het aanbod tegenwoordig ook een stuk uitgebreider is. Als webshop, winkel of uitje tel je niet meer mee als hier geen cadeaukaart voor te krijgen is. Ook supermarkten spelen hier handig op in, door complete displays met cadeaukaarten aan te bieden in de winkel. De keuze is reuze en daarom kon het ook niet uitblijven: er is een Gift Card van het Jaar verkiezing in het leven geroepen waarbij de consument mag bepalen welke cadeaukaart deze naam verdient.

Gift Card van het Jaar verkiezing 2019

Dit is het vijfde jaar dat de verkiezing wordt georganiseerd, maar de eerste keer dat wij meedoen met onze Ticketmaster cadeaukaart. Winnen is belangrijker dan meedoen, daarom roepen wij iedereen op om te stemmen. Dat is voor jezelf ook leuk, want je maakt hiermee kans op fantastische cadeaukaarten. Win-win situatie dus! Je stem uitbrengen kan hier en je vindt ons in de categorie ‘Entertainment’.

Over de Ticketmaster cadeaukaart

Een Ticketmaster cadeaukaart kun je uitgeven aan alle evenementen die je tegenkomt op Ticketmaster.nl – en dat zijn er véél! Voor je het weet geef je dus iemand de dag, avond of het weekend van zijn leven cadeau. Een concert in de Ziggo Dome, een festival met 50.000 man, of juist iets kleinschaliger zoals een bijzondere tentoonstelling of intiem optreden in een poppodium. Zomaar wat voorbeelden van onvergetelijke momenten waar jij aan kunt bijdragen. De cadeaukaart is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag tussen 10 en 250 euro en je vindt hem in diverse supermarkten en online.