Coronaproof

Evenement organiseren in coronatijd: zo doet P60 het

"Mensen waren vrij sceptisch, maar verrast hoe gezellig en leuk deze setting is."

Hulde aan alle creatieve ondernemers die toch evenementen organiseren in deze tijd! Hoewel het een stuk minder oplevert dan “normale” shows, schuwen zij niet om net zoveel tijd en energie te steken in evenementen maken als ze normaal doen. Alles om zoveel mogelijk het gevoel van live-entertainment terug te brengen bij het publiek.

P60 voor 60

Eén van de organisatoren die gelijk met de nieuwe mogelijkheden aan de slag ging, is poppodium P60 in Amstelveen. In hun grote zaal hadden zij normaal gesproken plek voor 600 mensen, nu moeten ze het met een capaciteit van 60 doen. Jill van P60 vertelt erover: “Zodra het weer kon, zijn wij shows gaan organiseren met lokale acts. In het begin waren mensen er vrij sceptisch over, maar uiteindelijk waren ze verrast hoe gezellig en leuk deze setting is.”

P60 coronaproof

Ook aan het opvangen van de drukte aan de bar is gedacht. Bezoekers kunnen via WhatsApp een bestelling sturen naar het barpersoneel. De drankjes worden bezorgd, dus wat dat betreft krijg je zelfs meer luxe dan wanneer je naar een normaal concert zou gaan.

Dansend zitten, of zittend dansen?

P60 heeft tot nu toe diverse artiesten op het podium met anderhalve meter-setting gehad, waaronder ook dj Dr. Rude, die bekend staat om zijn hardere tunes. Is dat niet moeilijk voor de bezoekers? Jill: “Bij de dance-avonden met Dr. Rude had iedereen wel wat meer moeite om stil te zitten. Maar ze waren wel extreem gelukkig dat het weer kon!”

LOUD! presents: Dr. Rude's Sitdown Concert

De komende tijd zal P60 meer van dit soort shows geven en binnenkort staat ook niemand minder dan Hans Dulfer op het podium in Amstelveen! Iets voor jou? Er zijn nog enkele tickets, maar wees er snel bij vanwege het beperkt aantal plaatsen.