Comedy uitgelicht

Cadeautips voor onder de boom

Ben je nog op zoek naar wat ideeën voor kerstcadeautjes? Dan hebben wij wel wat leuke tips voor je. Of je nou nog naar een klein cadeau opzoek bent of een mooi groot cadeau, met onze cadeautips wordt het sowieso een mooi kerstfeest.

Alles

5 cadeautips voor jouw Valentijn

Weet jij al waarmee jij je liefje op Valentijnsdag gaat verrassen? Zo niet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk voor vijf type love couples de leukste events op een rijtje gezet. Dat is weer eens wat anders dan een bosje bloemen!

Preview

De Lama’s, Back in Action

Eén ding hebben veel Nederlanders gemeen: ze hebben ergens in huis een DVD van De Lama’s liggen. En al hebben ze geen DVD, dan hebben ze wel een favoriete sketch of YouTubeclip. En voor al deze mensen is er goed nieuws! In November staat de legendarische line- (...)

Prijsvraag

Gabriel Iglesias. Werken tot je erbij neervalt.

Gabriel Iglesias komt Nederland met de FluffyMania World Tour trakteren op een flinke dosis zelfspot en persoonlijke comedy. Nadat de Amerikaanse comedian in 2015 de Heineken Music Hall en Ahoy op zijn kop zette zijn op 21 september de Ziggo Dome en op 22 sept (...)