Familie

Vaderdag cadeautips

Vind jij het altijd weer lastig om een leuk cadeau te vinden voor je vader? Of je nu aan Vaderdag doet of niet, wat hulp tijdens het cadeaushoppen voor je pa is altijd welkom! Wij zetten wat tips voor je op een rij.

1. Voor de ‘Vaderlands trots’ vader

Luistert jouw vader graag naar 100% NL en zingt hij alle Hollandse hits uit volle borst mee? Laat hem ongegeneerd meebrullen met één van onderstaande Hollandse grootheden.

Guus Meeuwis & Racoon - Geef Mij Je Angst / Oceaan | Live (2017)

2. Voor de ‘Rocking Dad’

Wordt jouw vader helemaal wild van gierende gitaren en denderende drums? Dan kan je hem zijn wilde haren laten losgooien op één van onderstaande events.

3. Voor de vader die gek is op grappen

Is jouw vader de leukste thuis, maar kan hij wel wat inspiratie gebruiken? Wellicht wordt hij wel vrolijk van één van onderstaande grappenmakers.

4. Voor de sportieve vader

Misschien is hij zelf sportief, misschien kijkt hij alleen naar Studio Sport en víndt hij zichzelf daarom sportief. Hoe dan ook, met onderstaande sportevents kun je bij een sportliefhebber aankomen!

5. Voor de papa die liever zelf beslist

Sommige vaders hebben nogal een eigen wil! Of misschien vind je het gewoon moeilijk om nu al te beslissen. Gelukkig hebben we ook nog de Ticketmaster Gift Card! Deze is verkrijgbaar vanaf een bedrag van 10 euro tot en met 300 euro en daar tussenin voor elk gewenst bedrag. Bestel een Gift Card.

Vier Vaderdag met Ticketmaster!