Fans

Fan Tattoo: Nightwish

Ever Dream(t) van het nemen van een Nightwish-tattoo? Deze fans gingen je voor.

Tickets

De Finse band Nightwish is (samen met o.a. Within Temptation) één van de grootste symfonische metalbands ter wereld. Leadzangeres Floor Jansen zorgt ervoor dat de band een Nederlands tintje heeft. Momenteel blaast Floor iedereen omver bij het tv-programma De Beste Zangers, waardoor de band nu even extra in de aandacht staat. Ze staan op 24 november 2020 in de Ziggo Dome, dus het duurt nog even voordat je ze kan zien. Om het lange wachten een klein beetje te verzachten besloten wij voor onze rubriek Fan Tattoo de mooiste Nightwish-tattoo’s te verzamelen. Misschien inspiratie voor je volgende tattoo?

Songteksten

Veel fans vinden het mooi om hun favoriete songtekst te laten tatoeëren. Deze Finse fan bijvoorbeeld heeft lyrics van haar favoriete nummer Last Ride of the Day laten tatoeëren. Ze is heel blij met het resultaat na ‘drie uur wachten’.

https://www.instagram.com/p/Bho47S_HsMu/

De band heeft zelfs fans in Brazilië, zoals blijkt uit deze post. Deze man voelt zich ook een lost one, want hij quote Nightwish’ grootste hit Nemo.

https://www.instagram.com/p/BuG9j4ZnKlx/

Eentje die veel voorbij komt in Nightwish-tattoo’s is de zin We were here uit het nummer Alpenglow. Dit was namelijk ook de titel van het boek dat over Nightwish verscheen, waarin ze gevolgd werden tijdens het maken van hun achtste album.

https://www.instagram.com/p/Br5YdDdHZku/

Coverart

Andere mensen vinden het juist mooi om de cover van hun favoriete album te laten vereeuwigen. Deze fan hieronder laat bijvoorbeeld de cover van het album Once op haar onderarm zetten.

 

https://www.instagram.com/p/BoNDC5mFH3B/

Deze man heeft het oog uit de cover van Oceanborn op zijn borst laten zetten. Erg geslaagd!

https://www.instagram.com/p/BmWrKrfl-lR/

Muzieknoten

Sommige fans vinden het juist mooi om het hele arrangement van hun favoriete nummer te laten zetten. Check bijvoorbeeld de tattoo’s hieronder met de muziek van Ever Dream.

https://www.instagram.com/p/B0_f3Rvpwy1/

https://www.instagram.com/p/BNBnvvLAcHv/

Of gewoon (de handtekening van) je favoriete bandlid

https://www.instagram.com/p/Bj8KjIClyUS/

https://www.instagram.com/p/Btx1YyIAjyG/

Na het zien van deze tattoo’s zin gekregen om naar het concert van Floor Jansen en co. in de Ziggo Dome te gaan? Dat kan! Er zijn namelijk nog tickets beschikbaar.

Wil je niks missen op het gebied van de nieuwste concerten en andere events? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram.