Festival

Dit wil jij weten over Lowlands Festival 2018

Alles wat jij wilt weten rondom het bestellen van tickets voor de 26e editie van A Campingflight to Lowlands Paradise.

Tickets

Nog maar zes maanden en dan is het al weer zo ver! Op 17, 18 en 19 augustus vindt de 26e editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Ondertussen zijn de eerste 25 namen al bekend gemaakt. Onder andere Gorillaz, Kendrick Lamar, The War On Drugs, Dua Lipa, Bonobo, Dropkick Murphys, Fatima Yamaha, Gavin James, Grizzly Bear, Rag’n’Bone Man, Spinvis en Stormzy zullen dit jaar op het festival aanwezig zijn.

De ticketverkoop start op zaterdag 10 februari om 11.00 uur. Dus tot die tijd, kijk nog een keer naar de aftermovie van 2017 en bereid je voor op de kaartverkoop met behulp van de tips uit deze blog.

Lowlands 2017 aftermovie

 

Alle informatie rondom het festival

Ga jij proberen tickets te scoren? Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit festival.

 • Lowlands 2018 vindt plaats op 17, 18 en 19 augustus op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.
 • De reguliere verkoop start zaterdag 10 februari 2018 om 11:00 uur via Ticketmaster.nl.
 • Tickets zijn online te koop via Ticketmaster.nl of telefonisch via: 0900-300 1250 (60 cpm)
 • Er is een ticketlimiet van maximaal 4 reguliere tickets per persoon.
 • Er is geen leeftijdsgrens voor Lowlands. Wij adviseren om kinderen onder de 16 jaar naar het festival te laten gaan onder toezicht van een volwassene.
 • Voor dit concert zijn Treinretours en Parkeertickets beschikbaar.

Tickets en prijzen

Festivalticket

Dit ticket geeft je toegang tot alledrie de festivaldagen van Lowlands. Daarnaast geeft dit ticket je toegang tot een plaats op de festivalcamping en kun je gebruik maken van de pendelbus van en naar de NS Stations Dronten en Lelystad. Er worden voor Lowlands geen dagtickets verkocht.

Prijs: €195,00 (incl. servicekosten)
Ticketlink: A Campingflight to Lowlands Paradise – Reguliere tickets

Groepsticket

Via deze optie koop je 10 festivaltickets voor €1850,00 (incl. servicekosten). Eén ticket kost zo maar €185,00 wat betekent dat je €10 korting krijgt! Je ontvangt 10 losse tickets, dit betekent dat het niet nodig is om met zijn allen tegelijk op het festival aan te komen.

Prijs: €1850,00 voor 10 tickets (incl. servicekosten)
Ticketlink: A Campingflight to Lowlands Paradise – Groepsticket

Gespreid betalen ticket

Betaal je festivalticket in drie termijnen. Het eerste termijn betaal je €82,50 (incl. servicekosten). Het tweede en derde termijn betaal je €60,00 (incl.servicekosten). De totale ticketprijs komt dan uit op €202,50 (incl. servicekosten en handelingskosten).

Totaalprijs: €202,50 (incl. servicekosten en handelingskosten)
Ticketlink: A Campingflight to Lowlands Paradise – Gespreid betalen

Camping tickets

Caravan Camping tickets

Wanneer je van plan bent om met een caravan, camper of vouwwagen naar Lowlands te gaan, heb je dit speciale Caravan Camping ticket nodig.

Een reguliere Camper Camping-plek kost €79,- (incl. servicekosten) en heeft geen elektriciteitsaansluiting. Er zijn ook plekken met elektriciteitsaansluiting beschikbaar. Deze plekken kosten €149,- (incl. servicekosten). De stroomaansluiting is 6 ampère en 1380 watt en daarmee kun je prima een koffiezetapparaat gebruiken maar het gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd is niet mogelijk. Wel moet je zelf even een elektriciteitskabel of verlengsnoer meenemen! De Camper Camping-plekken met stroomaansluiting staan gegroepeerd op een apart gedeelte van de Camper Camping.

Het Camper Camping-ticket houdt in:

 • 1 standplaats van 30m2 voor een camper/caravan/vouwwagen + 1 (voor)tent
 • De maximale toegestaande lengte voor een camper/caravan is 8,5 meter
 • Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK-plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond.
 • Voor caravans zonder APK keuring die wel een vaste gasinstallaties hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 190 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.
 • Voor de trekkende auto van een caravan is geen extra parkeerticket nodig. Je parkeert je auto op de parking van de Camper Camping.
 • De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren

Let op: Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een festivalticket!

Prijs: €79,00 – €149,00 (incl. servicekosten)
Ticketlink: A Campingflight to Lowlands Paradise – Camper Camping ticket

Gllamcamp Basic

Met Gllamcamp Basic ga je voor het ultieme gemak. Geen gedoe met met het opzetten en afbreken van je tent, deze staat al voor je klaar! Daarnaast kun je gebruik maken van het badhuis op de naastgelegen Camper Camping.

Je hebt de keuze uit de volgende accommodaties:

 • Regular tent, twee personen: €79,50 p/p
 • Legertent, 8 personen: €82,50 p/p
 • Groepstent, 8 personen: €85,50 p/p

Bovenstaande accommodaties zijn inclusief grondzeil en luchtbedden/veldbedden. Slaapzakken, kussens en stoelen zijn apart verkrijgbaar.

Let op: Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een festivalticket!

Prijs: €79,50 p/p  – €85,50 p/p
Ticketlink: A Campingflight to Lowlands Paradise – Gllamcamp Basic

Gllamcamp Delluxe

Liever nog een beetje meer luxe? Dan is er altijd nog Gllamcamp Delluxe! Met een eigen bed, badhuis, een uitgebreide kiosk en gezellige loungeplekken ben je van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar met prijzen variërend van €159,50 p/p tot €425,- p/p. Voor een uitgebreid overzicht van alle accommodaties, klik dan even op dit linkje.

Let op: Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een festivalticket!

Prijs: €159,50 p/p tot €425,- p/p (incl. servicekosten)
Ticketlink: A Campingflight to Lowlands Paradise – Gllamcamp Delluxe

Alle links op een rijtje

Kies hieronder de link die jij nodig hebt. Daarmee bevind jij je meteen op de juiste pagina om tickets te bestellen.

A Campingflight to Lowlands Paradise – Reguliere tickets
A Campingflight to Lowlands Paradise – Groepsticket
A Campingflight to Lowlands Paradise – Gespreid betalen
A Campingflight to Lowlands Paradise – Camper Camping
A Campingflight to Lowlands Paradise – Gllamcamp Basic
A Campingflight to Lowlands Paradise – Gllamcamp Delluxe

Onze 8 besteltips

Omdat wij drukte verwachten bij de verkoop van Lowlands, hebben wij een aantal gouden regels opgesteld voor iedereen die tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

 • Log in op onze website (zorg dat je al een account hebt)
 • Zoek van tevoren al het eventlinkje op. Je zit goed als er ‘event’ in de link staat.
 • Cookies kun je het best van tevoren al even verwijderen (Ctrl+Shift+Del).
 • Wanneer het druk wordt op de site ontstaat er voor 11:00 een wachtruimte. Zodra de verkoop om 11:00 uur begint krijgt iedereen in de wachtruimte een willekeurige plek in de wachtrij.
 • Het heeft dus geen zin om al uren van tevoren op de website te zijn!
 • Zie je om 11.00 uur nog niet het blauwe scherm met cirkel, maar kan je ook nog niet bestellen? Dan moet je wel even op F5 drukken.
 • Zit je al wel in de wachtrij, zie je een blauw scherm met cirkel? Niet op F5 drukken vanaf nu, want dat kan je plaats in de wachtrij negatief beïnvloeden.
 • Foutmelding na betaling? Het kan maximaal 24 uur duren voordat je je tickets ontvangt. Na 24 uur nog niets ontvangen? Neem contact met ons op.

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets voor Lowlands! Volg ons op Twitter voor de laatste updates.