Festival

Alles wat je wilt weten over Pinkpop 2017

Wauw, is het al maart? Dat betekent nog maar 3 maanden tot Pinkpop 2017! Aanstaande zaterdag 11 maart om 10.00 uur start de verkoop van dit festival. Ga jij tickets scoren? Lees in deze blog alles wat je moet weten.

De line-up

Vandaag werd traditiegetrouw, op de perspresentatie in Paradiso, een groot deel van het programma bekend gemaakt. Enkele headliners, waaronder Green Day, Kings Of Leon, System Of A Down, Martin Garrix en Justin Bieber waren in de voorgaande weken al naar buiten gebracht. Kom maar door met de rest van de line-up!

Pinkpop zaterdag 3 juni
Justin & Martin had je al voorbij horen komen. Onder meer Kensington, Five Finger Death Punch, Kaiser Chiefs & Richard Ashcroft werden aan dit lijstje toegevoegd. Een perfecte aftrap van Pinkpop 2017!

Bestel je tickets voor de zaterdag hier.

Pinkpop 2017

Pinkpop zondag 4 juni
Green Day op zondag, want dat breekt zo lekker het weekend! Deze dag werd aangevuld met Imagine Dragons, Sean Paul, Broederliefde, Sum 41, Rancid, Kodaline, Clean Bandit, Birdy en vele anderen.

Bestel je tickets voor de zondag hier.

Pinkpop 2017

Pinkpop maandag 5 juni

Geen onbekende van Pinkpop is Kings of Leon, want in 2013 stonden zij al op het podium en dit jaar komen zij wederom afsluiten! De grootste verrassing van de dag is misschien wel Guus Meeuwis. Daarnaast maken onder andere Live, System Of A Down, Passenger en Prophets Of Rage de line-up compleet.

Bestel je tickets voor de maandag hier.

Pinkpop 2017

Voor welke dag ga jij? Of ga jij lekker alle drie de dagen? Bestel je tickets voor het hele weekend (3 dagen + camping) hier.

Hoe kan ik tickets kopen voor Pinkpop 2017?

Tickets kopen kan vanaf zaterdag 11 maart 10.00 uur op drie verschillende manieren:

 • Online via Ticketmaster.nl.
 • Telefonisch via Ticketmaster: 0900-300 1250 (60 cpm).
 • Via een fysiek verkooppunt, waaronder alle Primera-winkels in Nederland. Voor een volledige lijst van fysieke verkooppunten, klik hier.

Prijzen Pinkpop 2017

Dagkaart: € 95 (inclusief € 5 servicekosten)
Weekendkaart (3 dagen inclusief camping): € 195 (inclusief € 5 servicekosten)

Voor Pinkpop 2017 zijn Collector Tickets beschikbaar! Een uniek toegangsbewijs voor Pinkpop 2017, uitgegeven in een prachtig vormgegeven hard plastic pasje aan een lanyard. Een souvenir die je voor eeuwig kan bewaren. Collector Tickets zijn enkel online te koop en kosten € 4,95 extra. Er is een Collector Ticket voor de zaterdag, de zondag, de maandag én voor het 3-dagen ticket. Bekijk hieronder hoe de Collector Tickets voor Pinkpop 2017 eruit zien.

Pinkpop 2017

Daarnaast is dit jaar ook weer het welbekende Pinkpop hoedje te koop. Echter zijn er voor de 48ste editie twee varianten te koop. Je kunt een roze of een zwart hoedje toevoegen aan je bestelling op Ticketmaster.nl.

 

Onze 8 besteltips

Tijdens de voorverkoop van Pinkpop is het waarschijnlijk erg druk! Wij hebben een aantal gouden regels voor jou opgesteld als je tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

  • Log in op onze website (zorg dat je al een account hebt)
  • Zoek van tevoren al het eventlinkje op. Je zit goed als er ‘event’ in de link staat.
  • Cookies kun je het best van tevoren al even verwijderen (Ctrl+Shift+Del).
  • Wanneer het druk wordt op de site ontstaat er een wachtruimte. Zodra de verkoop start krijgt iedereen in de wachtruimte een willekeurige plek in de wachtrij.
  • Het heeft dus geen zin om al uren van tevoren op de website te zijn!
  • Eventbestelpagina al op het scherm voordat de verkoop is gestart? Dan moet je wel even op F5 drukken.
  • Zit je al wel in de wachtrij? Niet F5’en vanaf nu, want dat kan je plaats in de wachtrij negatief beïnvloeden.
  • Foutmelding na betaling? Het kan maximaal 24 uur duren voordat je je tickets ontvangt. Nog niets ontvangen? Neem contact met ons op.

De links die je nodig hebt

Met de eventlink van jouw keuze, bevind je je gelijk op de juiste pagina om tickets te bestellen.
Pinkpop 2017 – zaterdag
Pinkpop 2017 – zondag
Pinkpop 2017 – maandag
Pinkpop 2017 – 3-dagenkaart incl. camping
Extra’s, zoals het Collector Ticket, het Pinkpop-hoedje of de Pinkpop zonnebrillen, kies je verderop in het bestelproces.

Veelgestelde vragen over Pinkpop

 • Wanneer start de verkoop van Pinkpop?
  De verkoop start zaterdag 11 maart om 10.00 uur.
 • Wat is het maximum aantal tickets dat ik kan bestellen?
  Per transactie geldt een maximum van 4 tickets.
 • Wat is de minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te kunnen bezoeken?
  De minimumleeftijd om zonder begeleiding het Festivalterrein op te gaan is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop Campings.
 • Kan ik kinderen meenemen naar Pinkpop?
  Kinderen meenemen is mogelijk, mits onder begeleiding. Iedereen moet echter in het bezit zijn van een geldige entreekaart. Dit is een bewuste maatregel om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen. Kinderen kunnen bij onregelmatigheden op het terrein gevaar lopen. De organisatie raadt dan ook zeer af kleine kinderen mee te nemen naar een evenement dat zo massaal wordt bezocht als Pinkpop. Let op! Het meenemen van kinderwagens en (inklapbare) buggy’s is verboden op het Festivalterrein.
 • Kan ik pinnen op het festivalterrein?
  Het is mogelijk om op het Festivalterrein contant geld op te nemen. Houd wel rekening met een wachtrij. De pinautomaat op het festival is een extra service van Pinkpop voor haar bezoekers. De organisatie kan niet instaan voor eventuele storingen. Tevens kun je bij elke bonnenkassa bij tenminste 1 loket consumptiebonnen betalen met je Maestro pinpas. Betalen met een creditcard of buitenlandse pinpas is niet mogelijk.
 • Mag ik een fototoestel meenemen?
  Kleine (digitale) camera’s zijn toegestaan, fototoestellen met een verwisselbare lens (grootte maakt niet uit) en de grotere professionele digitale fototoestellen zijn niet toegestaan. Bij twijfel neemt de leidinggevende van de security bij de ingang een beslissing. Film- en geluidsopname apparatuur in welke vorm dan ook is niet toegestaan (ook geen action camera’s als bv Gopro’s).
 • Is er een oplaadservice op het festivalterrein?
  Ja, je kunt je telefoon op meerdere plekken op het Festivalterrein laden. Exacte locaties/mogelijkheden volgen snel!

Extra hulp nodig?

Speciaal voor mensen met een beperking is Pinkpop een samenwerking aangegaan met INTER, leidraad voor toegankelijke evenementen. Wil je gebruik maken van de mindervalide faciliteiten op het festivalterrein en/of Camping A? Vul dan vóór 20 mei 2017 het aanvraagformulier in. Vergeet niet om een doktersverklaring mee te sturen! Voor meer informatie mail je naar [email protected].

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets! Volg ons op Twitter voor de laatste updates.