Festival

Alles wat jij wilt weten over Pinkpop 2018

Alles wat jij wilt weten rondom het bestellen van tickets voor de 49e editie van Pinkpop.

Tickets

We naderen het einde van februari en dat betekent dat het festivalseizoen om de hoek ligt. Zo is het zaterdag 24 februari om 10.00 uur alweer tijd voor de verkoop van Pinkpop 2018. Ga jij tickets scoren? Lees in dit blog alles wat je moet weten.

Alle informatie rondom het festival

Ga jij proberen tickets te scoren? Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit festival.

 • Pinkpop 2018 vindt plaats op 15, 16 en 17 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf.
 • De reguliere verkoop start zaterdag 24 februari 2018 om 10:00 uur via Ticketmaster.nl.
 • Tickets zijn online te koop via Ticketmaster.nl of telefonisch via: 0900-300 1250 (60 cpm)
 • Er is dit jaar géén verkoop via Primera.
 • Er is een ticketlimiet van maximaal 4 tickets per persoon.
 • De minimum leeftijd om zonder begeleiding naar Pinkpop te gaan is 12 jaar.
 • Voor dit festival zijn een treinretour en parkeertickets beschikbaar.

Tickets en prijzen

Dagticket

Een dagticket geeft toegang tot één van de festivaldagen. Dit ticket geeft je geen toegang tot de Pinkpop camping. Ook niet wanneer je bijvoorbeeld een kaartje koopt voor de vrijdag en de zaterdag.

Prijs: €110,00 (incl. servicekosten)

Vrijdag

Dat Pearl Jam de vrijdag op Pinkpop af zou sluiten wisten we natuurlijk al, maar nu zijn ook o.a. Snow Patrol, The Offspring, BLØF, Oh Wonder en Oliver Heldens aan de line-up toegevoegd. Dat klinkt als een goede start van Pinkpop 2018!

Ticketlink: Pinkpop 2018 – vrijdag

Zaterdag

Op de zaterdag zien we Foo Fighters. Laten we hopen dat er dit jaar geen benen gebroken worden! Onder meer The Script, Noel Gallagher’s High Flying Birds, A Perfect Circle, Nothing But Thieves en Alan Walker werden aan dit lijstje toegevoegd.

Ticketlink: Pinkpop 2018 – zaterdag

Zondag

That’s What I Like! Pinkpop zal worden afgesloten door Bruno Mars. Onder andere Editors, Oscar And The Wolf, The Kooks, Triggerfinger en Jessie J maken deze zondag compleet.

Ticketlink: Pinkpop 2018 – zondag

Weekendticket

Kun je niet kiezen en wil je gewoon drie dagen lang Pinkpop? Dat kan met een weekendticket. Dit ticket geeft je ook toegang tot de Pinkpop Camping.

Prijs: €230,00 (incl. servicekosten)
Ticketlink: Pinkpop 2018 – 3-dagenkaart incl. camping

Extra’s

Voor Pinkpop 2018 zijn Collector Tickets beschikbaar! Dat is een uniek toegangsbewijs voor Pinkpop 2018, uitgegeven in een prachtig vormgegeven hard plastic pasje aan een lanyard. Een souvenir die je voor eeuwig kan bewaren. Collector Tickets zijn enkel online te koop en kosten € 4,95 extra. Er is een Collector Ticket voor de vrijdag, de zaterdag, de zondag én voor het 3-dagen ticket. Bekijk hieronder hoe de Collector Tickets voor Pinkpop 2018 eruit zien.

Daarnaast is ook dit jaar het welbekende Pinkpophoedje te koop. Dit hoedje kost €7,50 en je kunt hem toevoegen aan de rest van je bestelling op Ticketmaster.nl.

Vervoer

Ga je met de auto naar Pinkpop? Bestel aanstaande zaterdag dan ook alvast je parkeertickets. Deze parkeertickets kan je tijdens het bestellen van je Pinkpop 2018 tickets toevoegen aan je bestelling. Let op: de parkeertickets zijn op Ticketmaster.nl niet los te koop.

Meer info op: Pinkpop 2018 – Parkeren

Liever met de trein? Voor €19 bestel je een NS treinretour en reis je vanaf elk station in Nederland naar station Landgraaf. Het retour is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Je kunt gebruik maken van de treinretour in de periode van 15 juni t/m 18 juni 2018. Let op: je Pinkpop treinretour is alleen geldig in combinatie met een geldig Pinkpop 2018 ticket.

Ticketlink: Pinkpop 2018 – Treinretour

Alle links op een rijtje

Kies hieronder de link die jij nodig hebt. Daarmee bevind jij je meteen op de juiste pagina om tickets te bestellen.

Pinkpop 2018 – vrijdag
Pinkpop 2018 – zaterdag
Pinkpop 2018 – zondag
Pinkpop 2018 – 3-dagenkaart incl. camping
Pinkpop 2018 – Treinretour
Pinkpop 2018 – Parkeren

Extra’s, zoals het Collector Ticket, het pinkpophoedje, parkeertickets en de treinretour kies je verderop in het bestelproces.

Gebruik liever niet de Ticketmaster app, omdat door een bug de bevestiging met de tickets lang op zich laat wachten. Wil je desondanks toch Pinkpop tickets kopen via de Ticketmaster app? Houd dan rekening met een flinke vertraging van de bevestiging met je tickets en blijf dus niet opnieuw en opnieuw tickets bestellen.

Onze 8 besteltips

Omdat wij drukte verwachten bij de verkoop van Pinkpop, hebben wij een aantal gouden regels opgesteld voor iedereen die tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

 • Log in op onze website (zorg dat je al een account hebt)
 • Zoek van tevoren al het eventlinkje op. Je zit goed als er ‘event’ in de link staat.
 • Cookies kun je het best van tevoren al even verwijderen (Ctrl+Shift+Del).
 • Wanneer het druk wordt op de site ontstaat er voor 10:00 een wachtruimte. Zodra de verkoop om 10:00 uur begint krijgt iedereen in de wachtruimte een willekeurige plek in de wachtrij.
 • Het heeft dus geen zin om al uren van tevoren op de website te zijn!
 • Zie je om 10.00 uur nog niet het blauwe scherm met cirkel, maar kan je ook nog niet bestellen? Dan moet je wel even op F5 drukken.
 • Zit je al wel in de wachtrij, zie je een blauw scherm met cirkel? Niet op F5 drukken vanaf nu, want dat kan je plaats in de wachtrij negatief beïnvloeden.
 • Foutmelding na betaling? Het kan maximaal 24 uur duren voordat je je tickets ontvangt. Na 24 uur nog niets ontvangen? Neem contact met ons op.

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets voor Pinkpop! Volg ons op Twitter voor de laatste updates.