Festival

Klaar voor het festivalseizoen: Dé festivals van juli 2023

In juli gaan we weer naar buiten voor de festivals. In dit blog vind je onze tips voor deze festivalmaand.

Het festivalseizoen is begonnen! Er wachten ons veel verschillende festivals in juli, met een brede keus aan genres en sferen. Om het je wat makkelijker te maken hebben we alle festivals van juli op een rijtje gezet. Maak je klaar voor indrukwekkende line-ups en een ruime keuze aan geweldige muziek.

Muze Misse Festival

1 & 2 juli 2023
Jan Cunenpark, Oss

Muze Misse is een festival waar een breed publiek van jong en oud zich kunnen vermaken. De oerhollandse gezelligheid straalt er vanaf. Er is hier een hoop te doen voor de kleintjes en iedereen kan genieten van een line-up, met o.a. Davina Michelle en Waylon. Het festival wordt gepresenteerd door Tim Haars. Als dat geen feestje wordt!

Polderfest Festival

1 juli 2023
Evenementterrein De Kromme Rijn, Dronten

Wat begon als een verjaardagsfeest voor vrienden, groeide uit tot een serieus evenement. Ook op Polderfest haar 11e editie staat weer een bomvol programma klaar. Je kunt hier genieten van een line-up vol feest met o.a. STUK, Het Feestteam en $hirak. Met heerlijke hapjes en drankjes en drie area’s met entertainment. Voor ieder wat wils!

Bospop

7, 8 & 9 juli 2023
Evenemententerrein Weert-Noord

Bospop is een ouderwets gezellig pop-rock festival wat al bestaat sinds 1980. Het is sindsdien uitgegroeid tot een muziekspektakel waar in het verleden al veel indrukwekkende (internationale) artiesten hebben gespeeld. Met dit jaar op de line-up met namen als Simply Red, Rag’n’Bone Man en Porcupine Tree wordt het dit jaar ongetwijfeld wéér een spektakel.

North Sea Jazz

7,8 & 9 juli 2023
Rotterdam Ahoy

North Sea Jazz is een wereldwijd bekend en uniek festival waar jazzmuziek uit het verleden, heden en toekomst wordt gepresenteerd. Het driedaagse festival heeft ook dit jaar weer een volgeboekte line-up met de meest waanzinnige artiesten op het gebied van jazz, maar ook blues, soul, funk, hip-hop, world en pop. Zo zijn bijvoorbeeld Stormzy, Lizzo, Tom Jones en nog veel meer te zien op North Sea Jazz.

Live in Hoorn

P-Pelmolenpad, Hoorn
15 juli 2023

Live in Hoorn is een bruisend festival dat jaarlijks plaatsvind in de historische binnenstad van Hoorn, met een feesttent als stralend middelpunt. Ook dit jaar belooft het weer een gezellige boel te worden. De line-up bestaat onder anderen uit Kriss Kross Amsterdam, FLEMMING en Maan. Gegarandeerd een goede sfeer met goede muziek.

Nog niet uitgekeken en wil je een volledig overzicht van de komende festivals? Om het je wat makkelijker te maken hebben wij een festivalgids voor je gemaakt. Weet je al waar je heen gaat en zit je volop in de voorbereidingen? Lees dan onze Festivalgids: hoe overleef je een festival? Dat boordevol tips staat hoe jij ultiem voorbereid naar een festival kunt gaan.