Muziek

5 voor Vrijdag: Future, Post Malone, Lil Nas X en meer

In onze wekelijkse rubriek 5 voor Vrijdag bespreken we nieuwtjes uit de muziekwereld van afgelopen week. Zo ben je weer perfect op de hoogte voor je het weekend ingaat.

Tickets voor de tofste shows en events

Het was weer een drukke week in de muziekwereld. Wij praten je bij in de nieuwe 5 voor Vrijdag. Zo is er nieuwe muziek van onder andere Justin Bieber en komt Lil Nas X voor het eerst met zijn tour naar Nederland.

Justin Bieber brengt nieuwe muziek uit met Don Toliver

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Justin Bieber en Don Toliver, genaamd Honest, overal te beluisteren. Don Toliver is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter en vooral bekend van zijn hits No Idea en Afterparty. De single werd samen met een videoclip uitgebracht en de reacties van de fans zijn al erg lovend.

Don Toliver deze zomer live zien? Op zondag 3 juli staat hij op WOO HAH! x Rolling Loud in Beekse Bergen.

Justin Bieber - Honest ft. Don Toliver
Justin Bieber – Honest (feat. Don Toliver)

Lil Nas X brengt zijn Long Live Montero Tour naar Nederland

Afgelopen dinsdag kondigde Lil Nas X zijn eerste wereldtournee aan en hij komt ook voor de eerste keer naar Nederland! Op 8 november 2022 zet hij AFAS Live op zijn kop met hits als THATS WHAT I WANT en INDUSTRY BABY. De 23-jarige rapper, zanger en songwriter brak op 19-jarige leeftijd door met de hit Old Town Road. Sindsdien is Montero, zoals hij echt heet, niet meer te stoppen. De ticketverkoop start volgende week vrijdag (6 mei) om 10:00.

LONG LIVE MONTERO TOUR!
LONG LIVE MONTERO TOUR!

Post Malone komt na drie jaar met nieuw album

Eerder deze week plaatste Malone een post op sociale media met de tekst: ‘Twelve Carat Toothache. June 3rd’. Dat betekent dat de rapper en zanger na drie jaar, naast de verschillende singles die in de tussentijd zijn verschenen, weer met een nieuw album zal komen. Het is dus nog even wachten tot 3 juni, maar dan zullen we er zeker klaar voor zitten.

Lady Gaga brengt volgende week soundtrack van nieuwe film uit

Aanstaande dinsdag kunnen we weer genieten van nieuwe muziek van Lady Gaga. Dan verschijnt de soundtrack van de nieuwe Top Gun-film. Dit proces ging echter niet van een leien dakje, de zangeres heeft er jaren aan gewerkt om het te perfectioneren. Hold My Hand, zoals de single heet, zal Gaga’s eerste solomateriaal zijn sinds het uitbrengen van haar Chromatica album. Met dit album staat de zangeres in juli in het Gelredome in Arnhem.

Lady Gaga – Chromatica

Future dropt I NEVER LIKED YOU

Fans van Future kunnen hun geluk niet op nu het nieuwe album van de rapper eindelijk te streamen is. Naast verschillende solo-liedjes, staan er ook samenwerkingen op met bijvoorbeeld Kanye West, Gunna, Young Thug en Drake. En met maar liefst 16 nummers op het album, hebben we weer genoeg om van te kunnen genieten.

Fan van het nieuwe album? Dan heb je geluk, want je kan de tracks binnenkort live horen. Op vrijdag 1 juli is Future namelijk te zien op WOO HAH! x Rolling Loud in Beekse Bergen.

Future – I NEVER LIKED YOU

Dit was 5 voor Vrijdag voor deze week. Wil je meer lezen van Ticketmaster? Check dan de rest van ons blog.