Muziek

5 voor Vrijdag: Lowlands, Adam Lambert & meer

En verder in deze 5 voor Vrijdag: Shakira & Jennifer Lopez, Tom Jones en Niall Horan

In deze nieuwe 5 voor Vrijdag bespreken we de nieuwe releases van deze week en wat ons verder opviel in de muziekwereld. Zo was er deze week een album- en touraankondiging van Adam Lambert, maakte Lowlands de eerste 55 namen bekend, is er aandacht voor de Superbowl Halftime Show, kondigt Tom Jones zijn tour aan en brengt Niall Horan een nieuw nummer uit.

Lowlands bevestigt de eerste 55 namen

Afgelopen dinsdag werden de eerste 55 namen bevestigd voor Lowlands en ze stellen zeker niet teleur! Namen zoals Bring Me The Horizon, The Chemical Brothers, Lewis Capaldi, Liam Gallagher, Hollywood Vampires, London Grammar, The Opposites en Stormzy staan er tussen en er volgen binnenkort nog meer bevestigingen! Op 21, 22 en 23 augustus zijn al deze namen te vinden in Biddinghuizen. Wil je er bij zijn? Morgenochtend om 11 uur gaan de tickets voor Lowlands in de verkoop op Ticketmaster.nl!

Shakira en JLo zorgen voor een prachtige Halftime show

Zondag op maandagnacht was het weer tijd voor de Super Bowl. Waar wij natuurlijk naar uitkijken is de Halftime show, met dit jaar Jennifer Lopez en Shakira in de hoofdrol. Shakira opende de show met de hit She Wolf en zingt nog een aantal klassiekers zoals Hips Don’t Lie. Ook Jennifer Lopez zingt een paar van haar grootste hits zoals Jenny from the Block en On the Floor. Er waren natuurlijk ook special guests: J Balvin, Bad Bunny en zelfs Lopez haar dochter, die de hit Let’s Get Loud zong. Bekijk de video hieronder.

Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Adam Lambert gaat solo door Europa

Adam Lambert zit niet stil. Hij brengt een nieuw nummer uit, ROSES, maakt bekend dat hij een nieuw album uitbrengt op 20 maart, Velvet, én hij komt ook met een Europese solotour! De tour heet The Velvet Tour en komt op donderdag 3 september naar Nederland, in AFAS Live in Amsterdam. Voordat Adam zijn solo tour gaat beginnen, gaat hij nog mee op tour met Queen, The Rhapsody Tour. Deze tour komt ook naar Nederland, op 29 mei én 30 mei in de Ziggo Dome, in Amsterdam. Helaas is deze show al uitverkocht.
De tickets voor Adam Lambert The Velvet Tour gaan 14 februari 10.00u in verkoop.

Adam Lambert - ROSES ft. Nile Rodgers (Official Audio)

Vier de verjaardag van Tom Jones in de Ziggo Dome

De levende legende Tom Jones viert zijn 80ste verjaardag groots met een concertreeks, die begint in Hull, Engeland op 13 juni. Hij slaat Nederland gelukkig niet over, en komt op dinsdag 23 juni naar de Ziggo Dome, in Amsterdam! Tom Jones – A Celebration word een show vol met de vele hits die Tom Jones heeft gemaakt de afgelopen vijf decenia, zoals It’s Not Unusual, If I Only Knew, Sex Bomb en Kiss.
Tickets voor Tom Jones – A Celebration zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op Ticketmaster.nl

Niall Horan brengt derde single uit

One Direction-lid Niall Horan heeft vandaag de single No Judgement uitgebracht. Dit is de derde singel van zijn nieuwe album. De naam en releasedatum maakte hij ook vandaag bekend, het album Heartbreak Weather komt vrijdag 13 maart uit. Precies op tijd voor zijn Nice To Meet Ya North America tour die op 20 april begint. Hij gaat niet alleen touren, hij neemt 2 special guests mee, Lewis Capaldi en Fletcher.

Niall Horan - No Judgement (Official Video)

Dit was 5 voor Vrijdag voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!