Muziek

5 voor Vrijdag: Niall Horan, Harry Styles & meer

En verder in deze 5 voor Vrijdag: Lady Gaga, Alanis Morissette en Taylor Swift

In deze nieuwe 5 voor Vrijdag bespreken we de nieuwe releases van deze week en wat ons verder opviel in de muziekwereld. Zo was er deze week een touraankondiging van Niall Horan, brengt Lady Gaga een nieuwe single uit, brengen Taylor Swift en Harry Styles nieuwe videoclips uit en komt Alanis Morissette voor de tweede keer dit jaar naar Nederland.

Niall Horan kondigt Europese tour aan!

Na de aankondiging voor zijn tour door Noord-Amerika en Australië, kondigt Niall Horan eindelijk shows in Europa aan! Op 17 oktober komt de zanger naar de Ziggo Dome met Maisie Peters als voorprogramma. De Nice To Meet Ya tour staat in het teken van zijn nieuwe album Heartbreak Weather, dat 13 maart uitkomt. De ticketverkoop start op 6 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.nl.
https://www.instagram.com/p/B9GtQ3onkzk/

Na bijna 2 jaar weer nieuwe muziek van Lady Gaga 

Freak out, I freak out, I freak out, I freak out, want vandaag heeft Lady Gaga voor het eerst sinds de soundtrack van A Star Is Born in 2018 weer een nummer uitgebracht. Stupid Love is de eerste single van haar zesde album, waarvan fans denken dat het CHROMATICA gaat heten. Wanneer het album uitkomt is helaas nog niet bekend. Mother Monster is weer terug van weggeweest en met een fantastisch nummer! Fun fact: de clip voor Stupid Love is volledig gefilmd met een iPhone. Check de video hieronder.

Lady Gaga - Stupid Love (Official Music Video)

Alanis Morissette komt nog een keer naar Nederland

Afgelopen maandag stond ze nog in een uitverkocht Carré en vandaag is haar concert in de Ziggo Dome in de verkoop gegaan. De show staat in het teken van de 25e verjaardag van haar doorbraakalbum Jagged Little Pill. Daarnaast brengt ze op 1 mei haar nieuwe album Such Pretty Forks in the Road uit! Op alle Europese data neemt ze Liz Phair mee als special guest. Tickets zijn nu verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

Harry Styles komt met een nieuwe videoclip

Vandaag heeft Harry Styles zijn nieuwe single Falling uitgebracht, met videoclip. Het is de vierde single van zijn tweede album Fine Line. Lights Up, Watermelon Sugar en Adore You waren de eerste drie singles. Falling is een emotioneel nummer en de clip past dan ook goed bij het nummer. Styles staat 6 mei met Love on Tour in de Ziggo Dome en er zijn nog tickets beschikbaar via Ticketmaster.nl

Harry Styles - Falling (Official Video)

Taylor Swift is The Man

Taylor Swift heeft gisteren de videoclip van haar single The Man uitgebracht. Al eerder heeft ze een lyric video en een livevideo van het nummer uitgebracht en nu eindelijk een videoclip. De clip, geschreven en geregisseerd door Swift zelf, laat het leven zien van The Man en wat hij wel kan doen in vergelijking met vrouwen. Dit nummer is onderdeel van haar album Lover, waarmee ze ook gaat touren. Helaas komt Taylor niet naar Nederland, maar dat betekent niet dat je haar niet kan zien. Ze staat in België op het eendaags festival Werchter Boutique, als headliner, op 20 juni en er zijn nog tickets beschikbaar via Ticketmaster.be.

Taylor Swift - The Man (Official Video)

Dit was 5 voor Vrijdag voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!