Muziek

5 x Oud & Nieuw Events

Knallend het jaar uit!

Tickets

Oud & Nieuw is de avond in het jaar dat we massaal naar een feestje gaan. Vaak bij iemand thuis, maar ook alle poppodia doen eraan mee. Hier zijn vijf events die je niet mag missen!

 

1. De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine – Effenaar, Eindhoven

In deze tijdmachine komen alle hitjes voorbij van de afgelopen decennia. Toch is dit een feestje waar het maar net is wat jullie er zelf van maken. Bij Superstijl kies je namelijk zelf de muziek en Vinyl Feestje laat jouw de plaatjes kiezen. Terug in de tijd het nieuwe jaar in!

Tickets

 

2. Shoom! NYE 2018 – Paradiso, Amsterdam

Altijd weer de vraag wat je plan is tijdens Oud & Nieuw? Shoom viert hun 30e verjaardag met een tour door Europa en zij hebben het plan weten waar te maken om in Paradiso hun oud en nieuw te vieren. Dans mee met de smileys in de rook tijdens dit nostalgische acid house feestje.

Tickets

 

3. Het Goede Voornemen – Paradiso Noord, Amsterdam

Heb jij al je lijst met Goede Voornemen gemaakt? Denk niet verder, want Paradiso heeft ‘m al voor je! Voel je helemaal thuis op het huiskamerfestival en luid het nieuwe jaar in met een prachtig uitzicht over Amsterdam met prachtig vuurwerk.

Tickets

 

4. Fuif NYE – Gebr. De Nobel, Leiden

Hits, champagne, oliebollen en vuurwerk. Fuif maakt er natuurlijk weer een feestje van en dat doen ze natuurlijk niet alleen. Samen met niemand minder Joost luid je het nieuwe jaar in tijdens deze New Years Eve!

Tickets

 

5. Encore NYE – Melkweg, Amsterdam

Encore is natuurlijk een bekend hiphop en R&B event in de Melkweg, maar wist je ook dat ze ‘The biggest New Years Eve celebration’ organiseren? Tijdens Oud & Nieuw dans je in de Melkweg het nieuwe jaar in tijdens Encore NYE.

Tickets

 

Ticketmaster wenst iedereen een fijne kerst en natuurlijk een fantastisch oud & nieuw!