Muziek

7 x zo overleef je ADE

Meer dan 140 locaties, 5 dagen, 2200 dj’s en zo’n 450 feesten

ADE tickets

Van 18 tot en met 22 oktober is het weer tijd voor de jaarlijks terugkomende periode waarin heel Amsterdam 5 dagen lang keihard aan het feesten is. We hebben het hier natuurlijk over Amsterdam Dance Event. Meer dan 140 locaties, 5 dagen, 2200 dj’s en zo’n 450 feesten. Een waar walhalla voor de echte ravers onder ons. Vijf dagen feest, muziek, kunst en cultuur vergt natuurlijk enige voorbereiding en daar willen wij jullie graag een handje bij helpen.

Hieronder een aantal tips om deze 5 dagen (en niet te vergeten de dagen erna) zo goed mogelijk door te komen.

Tip 1

De belangrijkste tip die wij als ticketaanbieder kunnen geven: doe de ticketcheck! Print ze uit of zorg dat je ze bij de hand hebt op je mobiel. Nog geen tickets voor ADE in the pocket? Scoor hier de laatste tickets.

Tip 2

Check je bankrekening! Geld gaat rollen dit weekend en het is goed om te weten hoe hard je mag rollen. Is het nu al niet goed gesteld in de portemonnee? Dan moet je dus net wat harder rollen op de dansvloer om te compenseren…

Tip 3

Check ook alvast waar je oordoppen zijn gebleven! Love Your Ears en gebruik oordoppen tijdens ADE. Voorkom die nare piep in je oren na afloop, of nog erger: permanente gehoorschade. Bang dat je de muziek niet meer hoort? Geen nood! De Alpine PartyPlug oordoppen hebben een speciaal muziekfilter waarmee jij de muziek en gesprekken nog prima kunt horen. Wil jij de muziek zelfs loepzuiver blijven horen? Kies dan voor de Alpine PartyPlug Pro met speciale lineaire demping. Beide oordoppen kun je op onze website meteen bij je ticket aanschaffen.

Tip 4

Begin alvast met een vitaminekuurtje en eet deze week gezond. Misschien weer een goede gelegenheid om gezellig mee te eten met je ouders? Kun je na je ADE-party lekker ongegeneerd losgaan op pizza’s, burgers en andere vette happen.

Tip 5

Nog geen vrij weten te regelen op je werk en stage? Werk vooruit! Heb jij alvast een goed argument om dat dagje vrij te hosselen.

Tip 6

Powerbank in de aanslag! Zorg dat je er één hebt en laad hem dagelijks op. Vrienden kwijt, Snapchat verhaal niet up-to-date, dat vette nummer niet kunnen Shazammen. Aan jou niet besteed!

Tip 7

De tip waar jij jezelf later voor gaat bedanken. Haal van tevoren alle boodschappen in huis die jij als brakke partyganger nodig hebt. Het geld wat je bespaart aan thuisbezorgen en de energie de je bespaart aan het brak lopen naar de supermarkt, bewaar je mooi voor het volgende feestje.

Wij wensen iedereen heel veel dansplezier op het Amsterdam Dance Event!

Nog niks op de planning? Neem dan zeker ook een kijkje tussen de ADE events op onze website.