Muziek

ABBA Voyage komt in 2022 – zo kan je tickets krijgen

Het is officieel! De reis gaat beginnen… Iedereens favoriete groep komt volgend jaar terug voor een concert waar 40 jaar lang aan gewerkt is.

Tickets

Het is officieel! De reis gaat beginnen… Iedereens favoriete groep komt volgend jaar terug voor een concert waar 40 jaar lang aan gewerkt is.

Here they go again! De Zweedse pop band bestaande uit Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad en Björn Ulvaeus hebben het grootste ABBA-optreden die de wereld nog nooit heeft gezien aangekondigd.

Onder de naam ABBA Voyage, combineert het oud en nieuw, jong en niet-zo-jong, en brengt het de vier geliefde bandleden weer samen door hun muziek.

Bekend van hun opwindende, disco-tastische hits als Dancing Queen, Take A Chance On Me, Mamma Mia!, Gimme! Gimme! Gimme!, maakte de groep meer bekend over een baanbrekende ervaring die begint vanaf 27 mei 2022.

Met hun reputatie voor intens energieke shows, heeft ABBA een type show ontworpen die ze altijd al wilden doen – waarbij ze terug in de tijd reizen en voor fans als digitale versies van zichzelf in topvorm zullen optreden.

Terwijl de grenzen van realiteit vervagen, wordt de magie van ABBA’s geschiedenis naar het heden gebracht met de nieuwste motion capture-technologie. Het publiek zal de band zien alsof ze uit 1979 komen – maar met een futuristische twist.

ABBA Arena in Londen

Plaatsnemend op een speciaal gebouwde locatie genaamd de ABBA Arena in Londens Queen Elizabeth Olympic Park, wordt het virtuele viertal begeleid door een tienledige liveband. Daarbij biedt ABBA Voyage genoeg unieke manieren om van de show te genieten, van genieten van alles vanuit je stoel tot de hele nacht dansen in de levendige Dance Booth.

Bekijk hieronder in het filmpje hoe het er allemaal uit gaat zien in de ABBA Arena!

Tickets bestellen voor ABBA Voyage

ABBA’s laatste album kwam uit in 1982 en nu hebben de super-Zweden ook onthuld dat er een nieuw album genaamd Voyage er aan komt. Meer details hierover zullen nog volgen, maar fans die het album hier vooruitbestellen vóór 12:00 op 4 september 2021 zullen eerste toegang krijgen voor ABBA Voyage-tickets via een voorverkoop die start op zondag 5 september 2021 vanaf 10:00. Fans kunnen zich ook hier registreren voor eerdere tickettoegang via een voorverkoop die maandag 6 september 2021 om 10:00 begint. Verder gaan tickets voor ABBA Voyage voor iedereen in de algemene verkoop op dinsdag 7 september 2021 om 10:00.


Veelgestelde vragen

Er zijn wereldwijd veel ABBA-fans! Door de hoge vraag naar tickets bij deze shows, zullen er meer mensen zijn die naar ABBA Voyage willen gaan dan dat er tickets zijn. Dus hier is alles wat je moet weten over de data, locatie, prijzen en hoe je tickets kan krijgen.

Wanneer kan ik ABBA Voyage zien?
ABBA Voyage begint op 27 mei 2022. Over het algemeen zullen er shows van ABBA Voyage zijn op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 19:45, en zaterdag en zondag zijn er extra shows om 15:00.

Waar zal ABBA Voyage plaatsvinden?
ABBA Voyage zal te zien zijn in een speciaal gebouwde arena in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Wat zijn de ticketprijzen voor ABBA Voyage?
Tickets voor ABBA Voyage zijn te koop vanaf £21 (iets minder dan €25). Er zijn meerdere verschillende soorten tickets waar je uit kan kiezen – zoals algemene toegang, auditorium en Dance Booths, dus check alle opties hier.

Hoe krijg ik tickets voor ABBA Voyage?

Bestel ABBA’s nieuwe album vooruit voor eerste toegang voor tickets

Krijg als eerste toegang tot ABBA Voyage tickets wanneer je het aankomende album Voyage hier vooruitbestelt vóór 12:00 op zaterdag 4 september 2021. Je ontvangt een email van Universal rond 18:00 op 4 september 2021. Deze email bevat een unieke code die je eenmalig kan gebruiken. Je hebt zo een kans om tickets te kopen wanneer de voorverkoop begint om 10:00 op zondag 5 september 2021.

Registreer voor voorverkoop toegang voor tickets

Krijg de kans om vroeg toegang te hebben tot tickets door je makkelijk hier te registreren. De registratie voor de voorverkoop eindigt op zondag 5 september om 12:00. Je ontvangt een email van Ticketmaster op 5 september 2021 die je unieke code die je eenmalig kan gebruiken wanneer de voorverkoop begint op maandag 6 september 2021 om 10:00.

Koop tickets in de algemene verkoop

Tickets voor ABBA Voyage zullen voor iedereen op dinsdag 7 september 2021 om 10:00 hier in de algemene verkoop gaan.


Heb je nog meer vragen? Kijk dan op het blog van Ticketmaster UK.