Muziek

Alles wat je moet weten voordat TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR tickets in de verkoop gaan

Alle belangrijke informatie die je nodig hebt voor de ticketverkoop van Taylor Swift | The Eras Tour.

Registratie gesloten

De registratieperiode voor Taylor Swift | The Eras Tour in Nederland is geëindigd.

Blijf op de hoogte

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.

Het is eindelijk zover, ook jij kan Taylor Swift | The Eras Tour meemaken, want op 12 juli 2023 gaan de tickets in de verkoop voor Nederland. Maar eerst een paar belangrijke tips zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt en jij de beste kans krijgt om die oh zo belangrijke tickets te bemachtigen voor Taylor Swift | The Eras Tour.

Op de eerste plaats moet je je registreren om toegang te krijgen tot de ticketverkoop voor TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

Door vooraf te registreren kunnen we kopers die tickets willen doorverkopen eruit filteren en echte fans zoals jij voorrang geven. Zo komen tickets direct in handen van fans die de show echt willen bijwonen.

Let op, registratie geeft geen garantie voor toegang tot de verkoop of tot tickets. We verwachten dat er meer vraag zal zijn dan tickets beschikbaar, wat betekent dat slechts een beperkt aantal fans toegang zal krijgen tot de verkoop. Het systeem werkt dan op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als je in eerste instantie niet geselecteerd bent, maak je dan geen zorgen! Fans die in eerste instantie niet zijn geselecteerd, worden op een wachtlijst geplaatst en kunnen een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de verkoop als er meer tickets beschikbaar komen.

Op 5 juli ontvang je per e-mail bericht of je bent uitgekozen om deel te nemen aan de verkoop of dat je op de wachtlijst wordt geplaatst.

Registreer je vandaag nog om kans te maken op toegang tot de ticketverkoop van Taylor Swift | The Eras Tour in Nederland.

Registratie is nu open tot vrijdag 23 juni 2023 tot 23.59 uur. Vraag je je af hoe je een Ticketmaster-account kan aanmaken? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. 

FAQs

Hoe registreer ik me voor de ticketverkoop van Taylor Swift | The Eras Tour in Nederland?
Inschrijven kon op https://www.ticketmaster.nl/taylor-swift-the-eras-tour tot vrijdag 23 juni 2023 om 23.59 uur.

Waar en wanneer vinden de evenementen plaats? 
De evenementen vinden plaats in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op donderdag 4 juli, vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2024.

Heb ik meer kans op een ticket als ik me vroeg inschrijf?
Nee, vroeg registreren levert je geen voordeel op, zolang je ervoor zorgt dat je je registreert voordat de registratieperiode sluit. Let op: registratie garandeert geen toegang tot de verkoop of tot tickets. We verwachten dat er meer vraag zal zijn dan tickets beschikbaar. Een beperkt aantal fans krijgt toegang tot de verkoop en anderen komen op de wachtlijst te staan. Tickets worden verkocht op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ zolang de voorraad strekt.

Wanneer gaan de tickets in de verkoop?
Tickets gaan in de verkoop op woensdag 12 juli om 14.00 uur. Tickets worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt zolang de voorraad strekt.

Hoe koop ik tickets in de verkoop?
Tickets zijn alleen te koop via de website van Ticketmaster en ontvangers van een unieke toegangscode kunnen vanaf 14.00 uur op woensdag 12 juli tickets kopen. Tickets worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt zolang de voorraad strekt. Het is een eenvoudig, standaard aankoopproces en de onderstaande stappen helpen je bij het zoeken en kopen.

 • Ben jij geselecteerd om deel te nemen aan de ticketverkoop? Dan ontvang je één (1) e-mail twee (2) sms-berichten op de middag voordat de ticketverkoop begint.
 • De e-mail en berichten bevatten details over de timing en een link naar de ticketverkoop pagina. In het tweede bericht staat jouw unieke toegangscode.
 • Log alvast in op je Ticketmaster-account. Zorg ervoor dat je jouw Ticketmaster-wachtwoord bij de hand hebt of reset je wachtwoord vooraf.
 • Om snel af te rekenen, zorg je ervoor dat je je betaalpas of creditcard bij de hand hebt. 

Zodra de ticketverkoop start op woensdag 12 juli om 14.00 uur:

 • Klik op de link die je is toegestuurd op het geschikte tijdstip. Jouw link is uniek en wordt gebruikt om je te verifiëren als een geselecteerde registrant voor deze verkoop. Als je de link kopieert of deelt in plaats van er direct op te klikken vanuit de e-mail of sms krijg je geen toegang tot de wachtrij.
 • Wanneer je de link volgt, word je in de wachtruimte voor de verkoop geplaatst. Je krijgt een plek in de wachtrij toegewezen voordat je tickets kunt kopen. 
 • Selecteer het evenement waar je tickets voor wil kopen wanneer het jouw beurt is.
 • Voer je unieke toegangscode in om toegang te krijgen tot de beschikbare tickettypes. Als je een foutmelding krijgt, controleer dan of je de toegangscode precies zo hebt ingevoerd als in de e-mail en sms die je hebt ontvangen. 
 • Het kan druk zijn op de webpagina. Het is daarom mogelijk dat je na het invoeren van je toegangscode een langere wachttijd hebt dan normaal bij het zoeken naar tickets. Vernieuw de pagina niet gedurende deze tijd.  
 • Blijf bij het voltooien van je ticketaankoop in één browservenster. Als je meerdere vensters of tabbladen opent om tickets te kopen, kunnen er fouten optreden.  
 • Je mag de ticketlimiet van vier (4) niet overschrijden.  

Wanneer kan ik mijn toegangscode verwachten?
Als je geselecteerd bent om een toegangscode te ontvangen, dan krijg je de middag voordat de ticketverkoop begint één (1) e-mail en twee (2) sms-berichten. Deze e-mail en berichten bevatten details over de timing, een link naar de ticketverkoop pagina, en jouw unieke niet-overdraagbare toegangscode.

Kan ik mijn toegangscode aan iemand anders geven?
Nee, codes zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden gedeeld. Codes zijn ook alleen geldig voor aankoop tot de geadviseerde ticketlimiet, afhankelijk van beschikbaarheid.

Hoe kan ik me registreren voor rolstoel-/begeleiderstickets?
Ook dan vul je het registratieformulier in. Als je geselecteerd bent om deel te nemen aan de ticketverkoop, dan zijn er via de verkooppagina tickets voor rolstoel-/begeleidersplaatsen beschikbaar op Ticketmaster zolang de voorraad strekt. Tickets worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wat zijn de leeftijdsbeperkingen voor het evenement?
Bezoekers zonder begeleiding van een volwassene moeten minimaal 16 jaar oud zijn. De organisatie adviseert jongere bezoekers zich te laten begeleiden door een volwassene. 

De ticketverkoop is begonnen, ik heb me geregistreerd maar nooit mijn toegangscode ontvangen… Hoe kan dat? 
Registreren garandeert niet dat je een toegangscode ontvangt of dat je tickets kunt kopen. We verwachten dat er meer vraag zal zijn dan tickets beschikbaar. Tickets worden verkocht op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ zolang de voorraad strekt.

Waarom werkte mijn toegangscode niet?
Het kan zijn dat je ticketlimiet is bereikt. Omdat er veel fans tickets willen bemachtigen, hebben alle evenementen een ticketlimiet. Zo kunnen meer fans zoals jij tickets krijgen.

Kan ik meerdere codes invoeren?
Nee. Bij elke transactie kan slechts één code worden verwerkt. Voor elke toegangscode zijn aparte transacties nodig.

Wat gebeurt er als ik op de wachtlijst sta?
Als je van de wachtlijst wordt gehaald, ontvang je één e-mail en twee sms-berichten met de details van je toegangscode en waar je toegang kunt krijgen tot de ticketverkoop. Denk eraan dat je bericht op elk moment na woensdag 12 juli 14.00 uur kan komen. Wanneer je bericht krijgt, bevat de e-mail en je sms het volgende:

 • Een link naar de ticketverkoop
 • Jouw unieke toegangscode
 • Kopers zijn gebonden aan een ticketlimiet van vier (4) tickets.
 • Let op: van de wachtlijst afkomen is geen garantie voor toegang tot tickets. Tickets worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt zolang de voorraad strekt.