Muziek

Alles wat je moet weten voordat tickets voor Olivia Rodrigo GUTS world tour in verkoop gaan

Olivia Rodrigo komt op 24 en 25 mei 2024 naar Ziggo Dome met haar GUTS world tour. Lees hier alles over de ticketverkoop

Tourdata in Nederland:

***NET BEVESTIGD***

24 mei 2024 – Ziggo Dome, Amsterdam

25 mei 2024 – Ziggo Dome, Amsterdam

Fans dienen zich te registreren om kans te maken op toegang tot de ticketverkoop. Dit helpt ons om bots te blokkeren, doorverkoop te verminderen en meer fans direct in handen van fans die de show willen bijwonen te krijgen.

Update: registratie voor Olivia Rodrigo’s GUTS world tour is nu gesloten

Waarom moet ik me registreren?

Omdat het aantal tickets beperkt is. Wanneer er niet genoeg tickets beschikbaar zijn voor iedereen die ze wil, geeft willekeurige selectie alle fans die zich succesvol hebben geregistreerd een kans om geselecteerd te worden om deel te nemen aan de verkoop.

Omdat het bots helpt te vermijden. Registratie helpt bij het uitfilteren van bots die een oneerlijk voordeel krijgen ten opzichte van fans die naar de show willen gaan. Als we van tevoren weten wie er in de rij mag staan, is het voor ons ook makkelijker om verdachte bot-achtige activiteiten te identificeren en te blokkeren.

Registratie garandeert geen toegang tot de verkoop, of tot tickets. We verwachten dat er meer vraag zal zijn dan beschikbare tickets. Een beperkt aantal willekeurig geselecteerde fans krijgt toegang tot de verkoop en anderen komen op de wachtlijst te staan. Toegang krijgen tot de verkoop garandeert geen tickets. Tickets zullen beschikbaar zijn op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Hoe registreer ik me?

Vul het registratieformulier in voor de show(s) van je voorkeur. Je kunt je per land maar één keer registreren. Je ontvangt een e-mailbevestiging voor elke registratie die je voltooit.

Op 20 september ontvang je een e-mail waarin één van de volgende twee scenario’s wordt toegelicht:

A) Als je geselecteerd bent om toegang te krijgen tot de verkoop, ontvang je via e-mail een unieke toegangscode. Het aantal fans dat toegang krijgt hangt af van het aantal beschikbare tickets. Let op: toegangscodes werken alleen met je account; ze kunnen niet worden gekocht of verkocht.

B) Als je op de wachtlijst staat, kan je willekeurig worden geselecteerd om deel te nemen aan de verkoop als er nog tickets over zijn. Je wordt via e-mail op de hoogte gebracht als dit gebeurt.

Let op:

  • Deze verkoop is alleen toegankelijk voor de willekeurig geselecteerde fans die zich hebben geregistreerd en een unieke toegangscode hebben ontvangen.
  • Registreren garandeert niet dat je een code krijgt, en het ontvangen van een code garandeert niet dat je een ticket kunt kopen.

Blijf op de hoogte

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden. Bezoek onze FAQ voor meer informatie.