Muziek

Besteltips: Bruce Springsteen & The E Street Band

Een ticket kopen kan soms erg spannend zijn. Voor de ticketverkoop van Bruce Springsteen hebben we alle feiten en besteltips op een rijtje gezet.

Tickets voor Bruce Springsteen

Bruce Springsteen komt eindelijk weer naar Nederland

Bruce Springsteen komt naar Nederland! Op 25 mei 2023 staat hij met The E Street Band in Johan Cruijff ArenA Amsterdam en 11 juni 2023 in Landgraaf. Dat betekent dus dat je volgend jaar mee kunt zingen met zijn grootste hits zoals Born in the U.S.A., I’m On Fire en Dancing In The Dark. De laatste keer dat Springsteen & The E Street Band in Nederland te zien waren was alweer in 2016, toen ze het Malieveld in Den Haag plat speelden. Hoog tijd dus voor twee nieuwe shows in ons land.

We verwachten dat er veel belangstelling zal zijn voor deze show. Daarom lees je in dit blog alle tips die je nodig hebt om goed voorbereid de ticketverkoop in te gaan.

Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. (Official Video)
Bruce Springsteen – Born in the U.S.A.

Informatie rondom het concert

Ga jij proberen tickets te scoren? Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom deze concerten.

  • Bruce Springsteen komt op donderdag 25 mei 2023 naar Johan Cruijff ArenA in Amsterdam én op zondag 11 juni 2023 naar Megaland in Landgraaf.
  • Tickets voor het concert op 25 mei 2023 zijn te koop vanaf €83,00 per stuk, inclusief servicekosten en tickets voor zijn concert op 11 juni 2023 zijn te koop vanaf €100,80 inclusief servicekosten. Klik hier voor alle prijzen (onder kopje ‘Extra info’).
  • De tickets gaan op woensdag 1 juni om 10:00 ’s ochtends in de verkoop via Ticketmaster.nl.
  • Er is een ticketlimiet van maximaal 8 tickets per account.
  • Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens. Wel adviseren wij kinderen onder de 16 met een volwassen begeleider te komen.

Hoe zal de ticketverkoop in zijn werk gaan?

Om alles net even wat duidelijker te maken, hebben we een kort verhaaltje geschreven, zodat je alle details van het bestelproces voor deze show al een keertje gelezen hebt.

Het is 09:30 uur ’s ochtends op vrijdagochtend. Je zit met je laptop aan tafel. Links een glas water. Rechts je pinpas en je telefoon. Je verbindt je laptop aan het beste WiFi-netwerk in huis en pakt voor de zekerheid je laptopoplader. Je opent Ticketmaster.nl en logt alvast in op je Ticketmaster-account. Nadat je bent ingelogd check je in ‘Mijn Account’ of je contactgegevens goed staan ingevuld, zodat je dit later niet nog eens hoeft te wijzigen.

Eenmaal ingelogd ga je naar de artiestenpagina van Bruce Springsteen. Op deze pagina klik je op de knop ‘Tickets’, waarna je naar de eventpagina wordt gestuurd. Omdat het druk is op de website, word je hier waarschijnlijk al voor de verkooptijd opgevangen in een ‘wachtruimte’. Let op: pas om de verkooptijd (10:00 uur) krijgt iedereen een plek in de online ‘wachtrij’. De online wachtrij zorgt ervoor dat iedereen een eerlijke kans heeft. Je wordt automatisch meegenomen naar het scherm om tickets te selecteren. Je hoeft de pagina niet te refreshen.

De Ticketmaster-wachtrij

Wanneer je aan de beurt bent, kan je selecteren hoeveel tickets je wilt kopen. Je kan er maximaal 8 selecteren. Nadat je je tickets hebt geselecteerd komt er een pop-up met evenementinformatie.

Nadat je dit goed hebt gelezen en geaccepteerd hebt, krijg je de mogelijkheid om een betaalmethode te selecteren. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard/Maestro, PayPal en Klarna. Op deze pagina kan je ook nog je naam en factuuradres controleren of invoeren. Wanneer je akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden kan je afrekenen.

Zodra het afrekenen is gelukt wordt je mee teruggenomen naar een scherm waarop een bevestiging komt te staan en je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Dit kan door de drukte soms enkele minuten duren. Wanneer je inlogt op je account op de Ticketmaster-app (iOS of Android), zullen je tickets er tussen staan. Het is je gelukt!

Is het je niet gelukt om tickets te bemachtigen? Geef dan niet op! Er kunnen altijd tickets terugvallen doordat iemand zijn bestelling niet afmaakt, dus blijf het proberen.

Bruce Springsteen - The Power Of Prayer (Official Lyric Video)
Bruce Springsteen – The Power Of Prayer

Heb je na het lezen van dit blog toch nog vragen? Stuur ons een berichtje via FacebookTwitter of Instagram. Hier vind je ook de laatste updates rondom concerten, festivals en meer evenementen.