Muziek

Besteltips: Lady Gaga – The Chromatica Ball Tour

Een ticket kopen kan soms erg spannend zijn. Voor de ticketverkoop van Lady Gaga hebben we alle feiten en besteltips op een rijtje gezet.

Lady Gaga komt naar Arnhem! Op 26 juli 2022 brengt ze haar The Chromatica Ball Tour naar het GelreDome. Dat betekent dus dat je deze zomer keihard kan meezingen met hits als Poker Face, Born This Way en Shallow. We verwachten dat er veel belangstelling zal zijn voor deze show.

Een ticket kopen kan soms erg spannend en stressvol zijn. Daarom hebben we dit besteltipsblog samengesteld, zodat je goed voorbereid bent op de ticketverkoop. Voor de verkoop van Lady Gaga hebben we alle feiten en besteltips op een rijtje gezet. Zo ga je hopelijk wat geruster de start van de verkoop in.

Informatie rondom het concert

Ga jij proberen tickets te scoren? Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit concert.

  • Lady Gaga komt op dinsdag 26 juli naar Gelredome in Arnhem met haar The Chromatica Ball Tour.
  • Tickets voor het concert zijn te koop vanaf €62,72 per stuk, inclusief servicekosten. Klik hier voor alle prijzen (onder kopje ‘Extra info’).
  • De tickets gaan op vrijdag 11 maart om 12:00 ’s middags in de verkoop via Ticketmaster.nl.
  • Er is een ticketlimiet van maximaal 8 tickets per account.
  • Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens. Wel adviseren wij kinderen onder de 16 met een volwassen begeleider te komen.

Hoe zal de ticketverkoop in zijn werk gaan?

Om alles net even wat duidelijker te maken, hebben we een kort verhaaltje geschreven zodat je alle details van het bestelproces voor deze show al een keertje gelezen hebt.

Het is 11:30 uur ’s ochtends op vrijdagochtend. Je zit met je laptop aan tafel. Links een glas water. Rechts je pinpas en je telefoon. Je verbindt je laptop aan het beste WiFi-netwerk in huis en pakt voor de zekerheid je laptopoplader. Je opent Ticketmaster.nl en logt alvast in op je Ticketmaster-account. Nadat je bent ingelogd check je in Mijn Account of je contactgegevens goed staan ingevuld, zodat je dit later niet nog eens hoeft te wijzigen.

Eenmaal ingelogd ga je naar de artiestenpagina van Lady Gaga. Op deze pagina kies je uit 1 van de 5 type tickets die er te koop zijn voor het concert op 26 juli. Omdat het druk is op de website, word je waarschijnlijk al voor de verkooptijd opgevangen in een ‘wachtruimte’. Let op: pas om de verkooptijd (12:00 uur) krijgt iedereen een plek in de online ‘wachtrij’. De online wachtrij zorgt ervoor dat iedereen een eerlijke kans heeft. Je wordt automatisch meegenomen naar het scherm om tickets te selecteren. Je hoeft de pagina niet te refreshen.

De Ticketmaster-wachtrij

Wanneer je aan de beurt bent, kan je selecteren hoeveel tickets je wilt kopen. Je kan er maximaal 8 selecteren. Nadat je je tickets hebt geselecteerd komt er een pop-up met evenementinformatie.

Nadat je dit goed hebt gelezen en geaccepteerd hebt, krijg je de mogelijkheid om een betaalmethode te selecteren. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard/Maestro, PayPal en Klarna. Op deze pagina kan je ook nog je naam en factuuradres controleren of invoeren. Wanneer je akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden kan je afrekenen.

Zodra het afrekenen is gelukt wordt je mee teruggenomen naar een scherm waarop een bevestiging komt te staan en je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Dit kan door de drukte soms enkele minuten duren. Wanneer je inlogt op je account op de Ticketmaster-app (iOS of Android), zullen je tickets er tussen staan. Het is je gelukt!

Is het je niet gelukt om tickets te bemachtigen? Geef dan niet op! Er kunnen altijd tickets terugvallen doordat iemand zijn bestelling niet afmaakt, dus blijf het proberen.

Lady Gaga - 911 (Short Film)
Lady Gaga – 911 (Short Film)

Heb je na het lezen van dit blog toch nog vragen? Stuur ons een berichtje via FacebookTwitter of Instagram. Hier vind je ook de laatste updates rondom concerten, festivals en meer evenementen.