Muziek

Besteltips: The Script – Sunsets & Full Moons Tour

In 2020 komen ze terug naar de Ziggo Dome!

The Script tickets

Vroeg jij je al af of The Script is ever coming back? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dat gaat gebeuren! In maart 2020, precies twee jaar nadat ze voor het laatst in de Ziggo Dome stonden, staan ze weer in de Ziggo Dome. En weer twee avonden achter elkaar, namelijk op 20 maart en op 21 maart. Is er dan iets anders dan 2018? Jazeker, tegen die tijd is ook het zesde studioalbum Sunsets & Full Moons uit. Deze verschijnt op 8 november en de eerste single The Last Time die ze onlangs uitbrachten, laat ons al zwijmelen naar meer.

We said that it would last, but how come it’s the last time?
I’m tryna hold your hand but feeling like my hand’s tied
You said we’d be forever, now you never ever be mine (oh-oh-oh)
You said that it would last, but how come it’s the last time?

The Script - The Last Time (Official Video)

Afgelopen vrijdag bracht The Script al een bezoekje aan de Ierse pub Hoopman op het Leidseplein in Amsterdam. Regen of niet, hordes fans probeerden een glimp van de uit Ierland komende band op te pakken. De animo was zo groot dat de pub zich tot de nok vulde en er buiten flinke rijen ontstonden. Om toch iedereen te laten meegenieten zond de band hun optreden live uit op Facebook.

Informatie rondom het concert

Zit jij op vrijdag 18 oktober als een Man Who Can’t Be Moved voor je beeldscherm om The Script tickets te bemachtigen? Om je iets meer te laten ontspannen hebben we een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten over de verkoop van het concert:

  • The Script staat op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam;
  • De reguliere verkoop begint op vrijdag 18 oktober om 10:30 via Ticketmaster.nl;
  • Er is een ticketlimiet van 8 tickets per persoon;
  • Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens. Wel adviseren wij kinderen onder 16 jaar een volwassen begeleider mee te nemen.

Soorten tickets en prijzen

Voor het concert van The Script in de Ziggo Dome zijn er verschillende rangen en prijzen. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd (inclusief servicekosten):

  • 1e rang – Staanplaatsen: €53,20;
  • 2e rang – Zitplaatsen: €61,60;
  • 3e rang – Zitplaatsen: €50,40;
  • 4e rang – Zitplaatsen: €39,20;
  • Rolstoel-/Begeleidersplaatsen: €53,20

Ticketlinks

Met deze links ben je meteen op de eventpagina waar je de tickets voor de dag naar keuze kunt kopen. Dit zijn de links die je nodig hebt:

The Script tickets – vrijdag 20 maart 2020
The Script tickets – zaterdag 21 maart 2020

Plattegrond Ziggo Dome

Er is op dit moment nog geen definitieve plattegrond beschikbaar voor The Script, daarom delen we de standaard plattegrond van de Ziggo Dome.

Besteltips

Aan jullie reacties te zien op social media bij de aankondiging van The Script zal de verkoop weer enorm druk worden. Houd er rekening mee dat er waarschijnlijk meer mensen zijn die een ticket willen kopen dan dat er tickets zijn! Om je toch zo goed mogelijk voor te bereiden hebben wij een aantal besteltips opgesteld. Lees deze goed door voor de verkoop begint.

Verder kunnen we nu alleen nog aanraden deze playlist aan te zetten en weg te dromen… en wakker te worden vóór vrijdag 18 oktober 10.30 uur!

Heb je na het lezen van dit blog toch nog vragen? Stuur ons een berichtje via FacebookTwitter of Instagram. Hier blijf je ook nog eens op de hoogte van de laatste updates in de muziek- en concertwereld.