Muziek

Cadeautips voor onder de boom

Ben je nog op zoek naar wat ideeën voor kerstcadeautjes? Dan hebben wij wel wat leuke tips voor je. Of je nou nog naar een klein cadeau opzoek bent of een mooi groot cadeau, met onze cadeautips wordt het sowieso een mooi kerstfeest.

Ben je nog op zoek naar wat ideeën voor kerstcadeautjes? Dan hebben wij wel wat leuke tips voor je. Of je nou nog naar een klein cadeau opzoek bent of een mooi groot cadeau, met onze cadeautips wordt het sowieso een mooi kerstfeest.


Cadeautip 1: De Ticketmaster cadeaukaart

Een cadeau waar je de prijs voor bepaalt, en de ontvanger de perfecte ervaring. Het kan met de Ticketmaster cadeaukaart. Bestel eenvoudig online een cadeaukaart, bepaal je prijs van €10 tot €250 en maak de gelukkige blij. Een leuk cadeau voor iedereen, of je nu van pop, metal of soul houdt.


Cadeautip 2: Grote shows in heel Nederland

Shawn Mendes - Wonder: The World Tour (Official Trailer)
Shawn Mendes

Een concert van Shawn Mendes is altijd een aanrader. Op 17 en 18 april staat de Canadese zanger in Ziggo Dome in Amsterdam en op 13 april in Rotterdam Ahoy. Als je een Shawn Mendes-fan blij wilt maken zijn tickets voor dit concert altijd goed. Tickets zijn te koop vanaf €54,88 per ticket, inclusief servicekosten.

Ed Sheeran

Wil je iemand blij wilt maken met een concert waarmee je de zomervakantie mooi laat beginnen? Neem ze dan mee naar Ed Sheeran in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op 14 of 15 juli. Zing en dans mee op nummers als Bad Habits, Shape of You en 2step. Tickets zijn te koop vanaf €50,40 per ticket, inclusief servicekosten.

Celine Dion

In september van 2022 staat de enige echte Celine Dion voor drie avonden in Ziggo Dome in Amsterdam met haar Courage World Tour. Het nummer My Heart Will Go On live horen is iets wat je niet zomaar mee maakt. Tickets zijn te koop vanaf €89,60 per ticket, inclusief servicekosten.


Cadeautip 3: Een zomers festival

Official Aftermovie Pinkpop 2019

Tegen een festival in de zomer zeg je moeilijk nee. In 2022 keren veel grote festivals weer terug. Je kan onder andere kiezen voor Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Bospop en North Sea Jazz Festival. Er staan meer dan genoeg mooie namen op al deze festivals.

Twenty One Pilots, Froukje, Måneskin en Imagine Dragons en nog veel meer toffe acts staan op de line-up van Pinkpop op 17, 18 en 19 juni. Bekijk onze speciale Pinkpop-pagina voor alle bevestigde acts. De dagtickets zijn te koop vanaf €120,00 en de 3-dagentickets vanaf €245,00, inclusief servicekosten.

Voor Lionel Richie en Kensington en meer dan 25 andere acts kan je naar Bospop in het weekend van 8 juli. Bekijk onze Bospop-pagina om alle artiesten die naar Weert afreizen te checken. De dagtickets zijn te koop vanaf €83,00, een weekendticket vanaf €143,00 en een 3-dagenticket vanaf €188,00, inclusief servicekosten.

Disclosure, Gorillaz, girl in red, The War On Drugs en HAIM zijn te zien bij Down the Rabbit Hole in het eerste weekend van juli. De weekendtickets zijn te koop vanaf €220,00, inclusief servicekosten. Op onze speciale Down the Rabbit Hole-pagina vind je alle artiesten die tot nu toe het konijnenhol induiken.


Cadeautip 4: RADAR in Melkweg Amsterdam

Zoek je nog iets leuks voor iemand die van nieuwe muziek ontdekken houdt? Dan is RADAR in Melkweg Upstairs misschien een leuk idee. Tijdens RADAR hoor je het nieuwste geluid van Nederland in een gezellige intieme setting. Zo stond S10 in 2018 tijdens RADAR op het podium in Melkweg en volgend jaar gaat ze naar het Eurovisie Songfestival. Hier ontdek je dus als eerste de nieuwe pareltjes.

De eerstvolgende editie van RADAR is op zaterdag 12 maart met Silver Lake en Go Fishing! op de line-up.


Cadeautip 5: Geef iemand een avondje lachen

Katherine Ryan Stand-up

Zoek je nog iets voor iemand die veel van comedy houdt? Dan zit je hier ook goed. Zo kan je iemand op 3 juni meenemen naar Gabriel Iglesias in Rotterdam Ahoy of Katherine Ryan in Philharmonie Haarlem op 17 september. Er zijn genoeg avonden om uit te kiezen.


Dit waren onze vijf cadeautips. Heb je nog steeds wat inspiratie nodig? Kijk dan op onze website voor alle events.