Muziek

Ed Sheeran kondigt stadiontour 2022 aan en hier vind je alles over de tickets

De wereldwijde superster speelt komende zomer shows in Nederland.

Tickets

Ed Sheeran heeft een grote stadiontour aangekondigd ter ere van zijn aankomende vierde studioalbum. The + – = ÷ x Mathematics Tour start in april 2022 en hij zal naast Amsterdam ook steden bezoeken in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Centraal-Europa en Scandinavië.

Het is voor het eerst dat Sheeran weer een grote tournee doet sinds zijn ÷ Divide Tour, die liep van 2017 tot 2019 en records vestigde omdat het de meest bezochte en hoogst verdienende tour ooit was. Zijn vierde album = (Equals) komt uit op 29 oktober 2021.

Sheeran is al lang een voorvechter in de strijd tegen onethische tickethandel, daarom zijn er extra regels en instructies toegevoegd die jou als fan helpen om tickets te kopen en toegang te krijgen tot de shows. Lees verder om alles te weten te komen over het kopen van Ed Sheeran-tickets.

Ed Sheeran - Bad Habits [Official Video]

Hierbij de datums voor Ed Sheeran’s + – = ÷ x Tour in Nederland:
14 juli 2022 – Johan Cruijf ArenA, Amsterdam
15 juli 2022 – Johan Cruijf ArenA, Amsterdam

Tickets gaan op zaterdag 25 september 2021 vanaf 11:00 uur in de verkoop. Let op: je dient je mobiele telefoon bij je te hebben tijdens het aankoopproces.


Alles wat je moet weten over het kopen van Ed Sheeran-tickets

Hoe kan ik tickets kopen?

Als voorbereiding op de ticketverkoop raden we je aan om een account aan te maken op Ticketmaster.nl, als je die nog niet hebt.

De organisators van Ed Sheeran’s tour zijn vastbesloten om onethische tickethandel en doorverkoop tegen te gaan.

Je mobiel/smartphone zal je ticket zijn die in een app of digitale portemonnee zit. Zodra de tickets zijn gekocht, ontvang je een eenvoudige e-mailbevestiging als bewijs van aankoop. Deze e-mailbevestiging is NIET je ticket.

Je ontvangt instructies over hoe je toegang krijgt tot jouw ticket(s) zodra de showdatum nadert.

Bij aankomst bij de show moet je je mobiele telefoon met de ticket(s) laten zien, waarna je jezelf en jouw groep via de draaihekken/ingangen door de poortjes scant.


Hoe wordt mijn mobiel/smartphone aan mijn ticket gekoppeld?

– Je mobiele nummer wordt tijdens het afrekenen geverifieerd en aan jouw tickets gekoppeld.

– Je tickets zijn alleen toegankelijk via de Ticketmaster-app, die je kunt downloaden in de Apple- en Android-stores.

– Je kunt je tickets ontgrendelen met jouw geverifieerde mobiele nummer, zodra de datum van het evenement dichterbij komt.

– Als je de Ticketmaster-app niet hebt, download deze dan na aankoop op je mobiele apparaat en meld je aan met je accountgegevens.

– Je mobiele nummer wordt tijdens het afrekenen geverifieerd en aan jouw tickets gekoppeld. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat volledig is opgeladen wanneer je aankomt bij de zaal, zodat je toegang hebt tot je tickets.


Hoe wordt mijn mobiele nummer geverifieerd bij het afrekenen?

Tijdens het afrekenen krijg je een vakje te zien waarin je het mobiele telefoonnummer kunt opgeven dat je aan jouw ticket wil koppelen. Er wordt dan een code naar deze mobiele telefoon gestuurd en je zult deze code moeten invoeren voordat je verder kunt gaan. Dit nummer zal dan aan jouw bestelling worden gekoppeld. Wanneer je jouw tickets kunt ontgrendelen, zal er opnieuw een code naar dit nummer worden verzonden zodat je deze in de app kunt invoeren en toegang krijgt tot je tickets.


Wanneer start de verkoop voor Ed Sheeran-tickets?

Tickets gaan in Nederland in de verkoop op zaterdag 25 september om 11:00. De tickets koop je hier. Zoals hierboven vermeld, zorg ervoor dat je je mobiel/smartphone bij je hebt.


Wat worden de ticketprijzen?

De ticketprijzen voor deze show zijn tussen de € 50,40 en € 88,48 inclusief servicekosten.


Hoe kan ik tickets kopen voor iemand die minder goed ter been is?

Bezoekers die een begeleider nodig hebben tijdens de show of die een aangepaste toegang nodig hebben, kunnen dit aanschaffen via onze website.


Hoeveel tickets kan ik kopen?

Er geldt een strikt limiet van zes (6) tickets per showdatum per transactie. Dit limiet is ingesteld om zoveel mogelijk mensen een eerlijke kans te geven om tickets te kopen. Het hele gezelschap moet tegelijk aankomen met de persoon met de mobiele telefoon waarop alle tickets staan.

Let op: bij transacties die worden gedetecteerd als botaankopen, klanten die dubbele accounts aanmaken om meer dan de ticketlimiet te kopen of andere acties die wijzen op een verdachte aankoop boven de ticketlimiet, zullen de tickets worden geannuleerd.


Wat als we met een grotere groep/familie willen gaan?

Dan zullen jullie moeten proberen om een andere bestelling af te ronden met een ander mobiel apparaat.


Kan ik de tickets kopen om cadeau te geven?

Een identiteitsbewijs met de achternaam van de hoofdboeker is een vereiste om binnen te komen. De andere tickets die door die persoon worden gekocht, kunnen voor andere mensen worden gebruikt zolang ze ALLEMAAL samen met de hoofdboeker aankomen. Als je tickets als cadeau wilt kopen, moet je zelf ook aanwezig zijn om de ontvangers toegang tot de show te geven.


Geldt er een leeftijdsrestrictie?

Er is geen leeftijdsbeperking voor dit concert. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Kinderen onder de 16 jaar worden geadviseerd het concert met een volwassenen te bezoeken.


Hints en tips om je kansen te vergroten om Ed Sheeran-tickets te bemachtigen tijdens de dag van de algemene verkoop

Wat kun je doen om die felbegeerde tickets in het bezit te krijgen?

Notitieblok in de aanslag! Bekijk deze handige tips om je kansen op Ed Sheeran-tickets te vergroten zodra ze in de verkoop gaan.

1. Maak een account aan en zorg dat je ingelogd bent
Zorg dat je alle details alvast goed hebt ingevuld voordat de tickets beschikbaar zijn door in te loggen en je Ticketmaster-account van tevoren te controleren. We raden je aan om nu alvast je wachtwoorden, afleveradres en factureringsgegevens te controleren, zodat je later minder stress hebt bij het verwerken van je bestelling. Ga naar Ticketmaster.nl en log in op je account om aan de slag te gaan.

2. Niet de pagina verversen!
Blijf in één venster wanneer je in de virtuele wachtrij staat en refresh niet. Als je op de refresh-knop drukt, verlies je je plaats in de rij en, hoe frustrerend het ook kan zijn, geduld is de enige manier om verder te komen. Ticketmaster is uitgerust met geavanceerde systemen die zijn ontworpen om de aankoop van tickets zo snel mogelijk te beheren en te verwerken. Het wachtrijsysteem dat op je scherm verschijnt, doet ook echt iets en zal je zo snel mogelijk vooraan in de rij plaatsen.

3. Check of de tickets nog beschikbaar zijn, als ze al in de verkoop zijn
Blijf op de hoogte van het nieuws via Twitter.com/Ticketmaster_NL. Als er iets verandert met betrekking tot Ed Sheeran-tickets – wat dan ook – dan zijn onze volgers de eersten die ervan op de hoogte zijn. We sturen real-time updates als de algemene verkoop plaatsvindt en waarschuwingen over wanneer er nieuwe tickets beschikbaar komen. 

4. Verslaap je niet op de datum van de algemene verkoop
Dat zou een ramp zijn!


We hebben het al eerder gezegd, we zeggen het nog een keer: Ed Sheeran-tickets gaan op zaterdag 25 september 2021 om 11:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.nl – en vergeet niet om je mobiel/smartphone bij je te hebben tijdens het aankoopproces.