Muziek

Ticketverkoop

Ed Sheeran – Stadiontour

Ed Sheeran staat donderdag 28 juni 2018 in de Amsterdam ArenA! Lees alles over dit concert, de ticketverkoop op naam en de besteltips.

Ed Sheeran tickets

Edward Christopher Sheeran, onze favoriete roodharige singer-songwriter, komt terug naar Nederland! Met slechts een gitaar en een looppedaal wist hij begin april dit jaar al twee keer een tot de nok toe gevulde Ziggo Dome in te pakken. Al gauw was duidelijk dat de populariteit van Ed wel verder gaat dan twee volle Ziggo Domes. Daarom komt hij in 2018 terug met een heuse stadiontour, waarbij hij op 28 juni de Amsterdam ArenA aandoet!

Divide

Van zijn laatste album Divide kun jij als echte fan inmiddels vast al genoeg nummers meezingen. ‘Galway Girl’ is het meest recent uitgebrachte nummer en de videobeelden die je in de videoclip voorbij ziet komen, heeft Ed zelf vastgelegd!

Ed Sheeran – Galway Girl

She played the fiddle in an Irish band 
But she fell in love with an English man
Kissed her on the neck and then I took her by the hand
Said baby I just want to dance

My pretty little Galway girl 
My my my my my my my Galway girl
My my my my my my my Galway girl
My my my my my my my Galway girl

Ed Sheeran - Galway Girl [Official Music Video]

Met Shape Of You scoorde Ed Sheeran een mijlpaal om trots op te zijn. Het werd de derde single ooit die meer dan een miljard keer is gestreamd op Spotify!

Ed Sheeran – Shape Of You

I’m in love with the shape of you
We push and pull like a magnet do
Although my heart is falling too
I’m in love with your body
Last night you were in my room
And now my bed sheets smell like you
Every day discovering something brand new
I’m in love with your body

Ed Sheeran - Shape Of You [Official Lyric Video]

Veelgestelde Vragen

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de tickets voor het concert van Ed Sheeran uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de tickets niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de artiest en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken. Je hebt hierbij twee mogelijkheden:

Optie 1: Je vult één naam meerdere keren in, deze naam komt dan op alle tickets. Houd er rekening mee dat de andere personen tegelijk met jou (degene wiens naam op de tickets staat) langs de toegangscontrole moeten gaan. De naam van de kaartkoper wordt aan de deur gecontroleerd.

Optie 2: Je vult op alle tickets een andere naam in (naam van de daadwerkelijke bezoeker). In dit geval kunnen jullie los van elkaar met jullie eigen ticket de zaal in. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Let op, de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Gebruik deze optie alleen als zeker is dat de andere personen ook gaan.

Moet ik mijn roepnaam of mijn naam zoals vermeld op mijn legitimatie invullen?

Vul de naam in zoals deze ook op je legitimatie staat. Neem je legitimatie ook mee naar het concert, want bij de ingang word je legitimatie namelijk gecontroleerd.

Moet ik mijn legitimatie meenemen naar het concert?

Jazeker, want bij de ingang worden je legitimatie én ticket gecontroleerd.

Kan ik eTickets en hardcopy tickets bestellen voor Ed Sheeran?

Voor dit concert verkopen we zowel eTickets als zogenaamde hardcopy tickets. Op beide ticketsoorten worden de namen vermeld, en zullen deze aan de deur gecontroleerd worden.

Wanneer worden de tickets voor Ed Sheeran verzonden?

Wij versturen de eTickets meteen na je aankoop. I.v.m. drukte kan het enkele minuten duren voor je de tickets ontvangt. Heb je na 24 uur je tickets nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons. Hardcopy tickets worden 1 werkdag na je bestelling naar je opgestuurd.

Kan ik de naam op mijn ticket(s) laten wijzigen?

Dit is helaas niet mogelijk. Als je op het moment van je aankoop niet zeker bent wie er met je meegaat, vul dan meerdere keren je eigen naam in. Jullie moeten dan wel tegelijkertijd langs de toegangscontrole gaan.

Kan ik tickets van iemand overnemen (bijv. via Marktplaats)?

Nee, de tickets staan op naam. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen, kom je niet binnen.

Kunnen de koper en de houders van de andere tickets los van elkaar naar het concert?

Als er maar 1 naam is ingevoerd dienen alle bezoekers op de avond van het concert samen, tegelijkertijd langs de toegangscontrole bij de Amsterdam ArenA te gaan. Indien er verschillende namen zijn ingevuld kun je los van elkaar komen zo lang degene wiens naam op het ticket vermeld staat altijd aanwezig is en een geldig legitimatiebewijs kan laten zien.

Kan ik tickets voor iemand anders kopen, bijvoorbeeld als cadeau, of als de ander bij start ticketverkoop verhinderd is?

Ja, dat kan. Bij het kopen van tickets vul je dan niet je eigen naam in, maar van degene voor wie je de tickets koopt.

Ik heb een spelfout in mijn naam gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?

Als je een spelfout hebt gemaakt in je naam als koper, neem dan online contact op met ons. 

Hoeveel tickets kan ik bestellen voor het concert van Ed Sheeran?

Er kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld (per bestelling en per account).

Waar kan ik tickets voor Ed Sheeran bestellen?

Tickets zijn alleen online en telefonisch te koop via Ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (60 cpm). Er is géén verkoop via postkantoren en/of Primera winkels.

Wat zijn de prijzen voor het concert en is er een plattegrond? 

De prijzen voor het concert van Ed Sheeran zijn:

€ 75,90* | Staanplaatsen
€ 86,90* | Zitplaatsen op de eerste ring aan de lange zijdes van het stadion
€ 75,90* | Zitplaatsen op de eerste ring, tegenover het podium
€ 64,90* | Zitplaatsen op de tweede ring aan de lange zijdes van het stadion
€ 49,50* | Zitplaatsen op de tweede ring, tegenover het podium
€ 75,90* | Rolstoel/begeleidersplaatsen aan de linkerzijde op de arenavloer ter hoogte van vak 107

* Bovengenoemde prijzen zijn incl. servicekosten.

 

Onze 8 besteltips:

Omdat wij drukte verwachten bij de verkoop van Ed Sheeran, hebben wij een aantal gouden regels opgesteld voor iedereen die tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

  1. Log in op onze website (zorg dat je al een account hebt)
  2. Zoek van tevoren al het eventlinkje op. Je zit goed als er ‘event’ in de link staat.
  3. Cookies kun je het best van tevoren al even verwijderen (Ctrl+Shift+Del).
  4. Wanneer het druk wordt op de site ontstaat er voor 11:00 een wachtruimte. Zodra de verkoop om 11.00 uur begint krijgt iedereen in de wachtruimte een willekeurige plek in de wachtrij.
  5. Het heeft dus geen zin om al uren van tevoren op de website te zijn!
  6. Zie je om 11.00 uur nog niet het blauwe scherm met cirkel, maar kan je ook nog niet bestellen? Dan moet je wel even op F5 drukken.
  7. Zit je al wel in de wachtrij, zie je een blauw scherm met cirkel? Niet op F5 drukken vanaf nu, want dat kan je plaats in de wachtrij negatief beïnvloeden.
  8. Foutmelding na betaling? Het kan maximaal 24 uur duren voordat je je tickets ontvangt. Na 24 uur nog niets ontvangen? Neem contact met ons op.

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets voor Ed Sheeran! Volg ons op Twitter voor de laatste updates.