Muziek

Even vooruitkijken: BLACKPINK, Snelle, The Dean en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen van de komende twee weken voor je op een rij gezet.

Donderdag 22 december – BLACKPINK

De Zuid-Koreaanse meidengroep komt naar Nederland.

De K-popgroep BLACKPINK, bestaande uit Lisa, Jisoo, Jennie en Rosé, is terug met een show in Ziggo Dome. De tour staat volledig in het teken van hun laatste album BORN PINK, welke in september is uitgekomen. Uit dit album ontstonden al grote hits als Pink Venom en Shut Down. Ook in eerder in hun carrière heeft het viertal al meerdere hits, als How You Like That, BOOMBAYAH en As If It’s Your Last. Ook staat BLACKPINK bekend om hun fantastische muziekvideo’s en choreografieën. De prachtige muziek en spectaculaire show wil je als BLACKPINK-fan niet missen!

Op dit moment is de show in Ziggo Dome uitverkocht, maar blijf de pagina in de gaten houden voor doorverkooptickets van andere fans!

BLACKPINK – BORN PINK

Vrijdag 23 december – Snelle & de Lieve Jongens Band

De zanger en rapper komt met zijn exclusieve Tot Nu Toe(r) naar 013.

Afgelopen zomer stond de Nederlandse singer-songwriter Snelle al in AFAS Live, maar nu in het najaar is hij terug met een clubtour waarbij, hij ook Tilburg bezoekt. De tour, genaamd, Tot Nu Toe(r), staat in het teken van de grootste hits van Snelle. En aan hits heeft hij geen gebrek! In 2019 had hij al direct succes met het nummer Reünie en daarna volgden Smoorverliefd, De Overkant en In De Schuur. In 2021 kwam er nog een enorme hit uit in samenwerking met Maan genaamd Blijven Slapen.

Krijg je al zin om te dansen op deze fantastische hits? Haal dan Snel(le) je tickets.

Snelle - Reünie (prod. Donda Nisha)
Snelle – Reünie

Donderdag 29 december – The Dean & Friends XXL

Geniet van een unieke hiphop-show tussen kerst en oud & nieuw.

Rapper The Dean, het alter-ego van presentator Daan Boom, is terug met een spectaculaire live show vol verrassende gast-artiesten. Eerder was The Dean al aanwezig bij verschillende clubtours en festivals met grote artiesten, als Donnie, Bizzy, René Froger en Mr. Polska. Nu komt hij naar de Melkweg met de speciale Tussen Kerst en Oud & Nieuw Editie. Bij dit concert kan je de grote hits van The Dean verwachten, ondersteund door zijn vaste dj De Makelaar.

Haal nu je tickets voor deze unieke show.

The Dean · Mr. Polska · Ricky West - Het Is Weer Weekend
The Dean · Mr. Polska · Ricky West – Het Is Weer Weekend

Vrijdag 30 december – 40UP Big Bang

Stap de tijdmachine in bij SPOT/De Oosterpoort.

Je herbeleeft je jeugd tijdens 40UP Big Bang in Groningen. Van dansvloerkrakers en rockklassiekers tot recente megahits. Tijdens dit feest dans je de hele avond door op de lekkerste hits. Gezelligheid staat voorop! Ben je nog geen 40-plusser? Niet getreurd, want iedereen boven de 18 mag ook naar dit feest komen.

Heb je al zin in een gezellige sfeer en de hele avond dansen? Haal dan snel je tickets!

40UP Westergastheater 26-11-2016 Aftermovie

Zaterdag 31 december – Encore New Years Eve 2022

Ga dansend het jaar uit in de Melkweg.

De echte liefhebber van hiphop kan zijn hart ophalen tijdens dit feest in de Melkweg. Fans van hiphop of bezoekers die regelmatig naar Melkweg komen, kennen Encore als hét hiphopfeest dat elke week in de Melkweg te vinden is. Ook bij deze editie geniet je de hele nacht door van hiphop, r&b en afro bij verschillende area’s. Sluit 2022 dus goed af en begin 2023 met het beste feest in de Melkweg!

Sluit 2022 dus goed af en scoor je tickets snel.

Encore - Every Saturday @ Melkweg, Amsterdam
Encore – Every Saturday @ Melkweg, Amsterdam

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na deze twee weken plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.