Muziek

Even vooruitkijken: James Bay, Lil Nas X, Lost Frequencies en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Dinsdag 8 november – Lil Nas X

Geniet van de extravagante hiphopshow in AFAS Live.

De rapper en singer-songwriter Lil Nas X staat met zijn Long Live Montero-tour in AFAS Live. De tour is vernoemd naar zijn laatste album Montero, dat hij in 2021 uitbracht. Met dit scoorde hij megahits als MONTERO (Call Me By Your Name) en INDUSTRY BABY (feat. Jack Harlow). Beide nummers hebben al meer dan één miljard streams op Spotify. En met deze tour zal Montero (de echte naam van Lil Nas X) voor het eerst op wereldtournee gaan, waarbij hij ook Nederland bezoekt. Bekend om zijn spectaculaire outfits te zien op Instagram en eerdere optredens belooft deze show dan ook een echt spektakel te zijn die je als fan niet wil missen!

Er zijn nog enkele doorverkooptickets beschikbaar voor Lil Nas X. Let op! Je kan nog doorverkooptickets verkopen en kopen tot 8 uur voor het evenement start.

Lil Nas X – MONTERO

Dinsdag 8 november – Leah Kate

TikTok-ster Leah Kate komt met haar eerste headline tour naar Amsterdam.

Leah Kate bekend van haar TikToks en nummers zoals Twinkle Twinkle en Fuck Up The Friendship komt naar de Melkweg. Voor de zangeres is dit haar eerste headline tour door Europa. Eerder was ze al het voorprogramma van zangeres Madison Beer en de band Chase Atlantic. Eind oktober heeft Leah haar EP Alive and Unwell uitgebracht. Op de EP staan acht nummers, waaronder haar hit 10 Things I Hate About You en nieuwe nummers zoals Break Up SZN en Boys Like You. Leah is dan ook erg enthousiast om haar nieuwe nummers live te laten horen en kan niet wachten om haar fans te ontmoeten.

@leahkatemusic

My first soldout headline show dreams came true last night. Just wait for the scream.

♬ 10 Things I Hate About You – Leah Kate
Leah Kate TikTok

Donderdag 10 november – Frank Boeijen

De Nederlandse popicoon komt naar 013.

Frank Boeijen neemt je tijdens zijn show in 013 mee door een reis van zijn muzikale carrière. Met een enorm repertoire van 30 studio-albums speelt Frank tijdens zijn show zowel oude als nieuwe nummers. De Nijmegenaar staat bekend als één van de pioniers van Nederpop met zijn band Frank Boeijen Groep van 1980 tot 1991. Daarna ging hij solo verder. Dit leverde veel bekende albums op zoals Toen & Nu uit 2004. Ook nu brengt de zanger nog regelmatig albums uit. Zo kwam in begin 2022 het album Subliem gebaar uit. Met zijn warme en herkenbare stemgeluid belooft de show in 013 dan ook een prachtig concert te worden.

Wil je dit concert meemaken? Haal dan snel je tickets!

Frank Boeijen – Subliem gebaar

Vrijdag 11 november – Lost Frequencies

De Belgische dj en producer is terug met zijn tweede liveshow.

In 2019 bezocht Lost Frequencies ook al Nederland met een tour waarbij duizenden fans over de hele wereld genoten van zijn verbluffende show. Nu komt hij op 11 november terug met zijn tweede live show naar AFAS Live, waar hij een nóg betere show zal neerzetten. Zijn populaire hit Where Are You Now leverde hem al meerdere nummer één-posities in verschillende hitlijsten en hij stond op grote festivals als Coachella en Tomorrowland. Dit knallende nummer en andere bekende liedjes zoals Questions, Rise en Are You With Me zijn dan ook nummers die je absoluut live wil horen als danceliefhebber.

Krijg je al zin om te dansen? Haal dan nu snel je tickets.

Lost Frequencies ft. Calum Scott - Where Are You Now (Official video)
Lost Frequencies ft Calum Scott – Where Are You Now

Zondag 13 november – James Bay

De Britse singer-songwriter staat zondag in 013.

James Bay staat bekend om zijn prachtige akoestische nummers, waarmee hij in 2015 bekend werd door de single Hold Back The River. Vanuit dat succes bouwde hij verder aan zijn carrière en werkte hij onder andere samen met grootse artiesten als Alicia Keys en Ed Sheeran. Ook dit jaar is Bay druk geweest met het maken van nieuwe muziek en kwam in juli 2022 zijn album Leap uit, waar de bekende single Give Me The Reason op staat. Dit album zal hij zondag dan ook live laten horen aan alle fans in 013, waarbij hij ook liedjes zal spelen van eerdere albums.

De allerlaatste tickets voor James Bay in 013 zijn nu te koop! Wees dus snel als je er nog bij wil zijn.

James Bay – Leap

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.