Muziek

Even vooruitkijken: Rosalía, Vandaag Inside Live, Volbeat en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, in ‘Even vooruitkijken’ hebben wij de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Donderdag 8 december – Joey Bada$$

Ga voor een spectaculaire hiphop-show van Joey Bada$$.

Het is ondertussen al tien jaar geleden sinds rapper Joey Bada$$ zijn eerste solo album, 1999, uitbracht. Sindsdien is Joey niet weg te denken uit de hiphop-scene. Zijn strakke flows, meeslepende lyrics en geweldige beats maken nummers als TEMPTATION, DEVASTATED en Love Is Only a Feeling, grote hits. Nu met een nieuw album, genaamd 2000 en het jubileum van 1999 komt hij na acht jaar terug naar Nederland. Op donderdag 8 december staat de Amerikaanse rapper Joey Bada$$ in de Melkweg. Dit doet hij met twee shows om 18:00 en om 22:00.

De twee shows zijn momenteel uitverkocht, maar blijf de pagina in de gaten houden voor doorverkooptickets van andere fans!

Joey Bada$$ – 2000

Vrijdag 9 december – Volbeat

De Deense rockband Volbeat komt naar Arnhem.

De vier mannen van Volbeat komen aankomende vrijdag naar de Gelredome in Arnhem. Hier zullen zij fans blij maken met een fantastische show met nummers van hun 8 studio-albums. Ook zal de band voor het eerst het nieuwe album Servant Of The Mind live laten horen, waarbij de hit singles Shotgun Blues en Wait A Minute My Girl zeker te horen zijn. De combinatie van catchy melodieën en en overdonderde metalriffs zorgt dat elke liefhebber van rock zijn hart kan ophalen bij het concert van Volbeat.

Krijg je al zin in een avondje rocken? Haal dan snel je tickets!

Volbeat – Servant Of The Mind

9 & 10 december – Muziekfeest van het Jaar

Geniet van grootse Nederlandse artiesten bij het Muziekfeest van het Jaar.

Op 9 en 10 december staan verschillende Nederlandse artiesten in de Ziggo Dome om er een gezellig feest van te maken. Met verschillende heerlijke kroeghits, ballads en dansmuziek ga je een fantastische avond tegemoet met allerlei artiesten. Zo kan je onder andere genieten van de Snollebollekes, rapper Donnie, zanger Lee Towers, Het Feestteam, de Alpenzusjes en nog veel meer. Naast dat deze artiesten hun eigen liedjes zullen zingen, zijn er ook verassende duetten en samenwerkingen te horen.

Dit grote feest wil je niet missen! Gelukkig hoeft dat niet, want er zijn nog tickets beschikbaar.

Aftermovie | Muziekfeest van het Jaar 2019
Muziekfeest van het Jaar 2019 – Aftermovie

Zaterdag 10 december – Rosalía

De Spaanse zangeres Rosalía komt naar Nederland.

De zangeres Rosalía is niet meer weg te denken uit de Latin-scene. Met al acht Grammy Awards op zak bewijst elk nummer van haar een enorm succes te zijn. Ook haar nieuwste album, MOTOMAMI, zit vol met hits als, LA FAMA, BIZCOCHITO en SAOKO. Met dit album gaat Rosalía dan ook de hele wereld over, waarbij ze verschillende landen bezoekt in Europa en Amerika. Op zaterdag 10 december komt ze naar Nederland met een show in AFAS Live. En dat het een fantastische show gaat zijn is zeker. Zo heeft de zangeres een geweldig stemgeluid en hebben sommige nummers zelf een choreografie. Als fan van Rosalí wil je dit niet missen!

Deze show is momenteel uitverkocht, maar blijf de pagina in de gaten houden voor doorverkooptickets van andere fans.

ROSALÍA – MOTOMAMI

Zondag 11 december – Vandaag Inside Live

Voor liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van voetbal.

Zondag komen de drie mannen, Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, naar Ziggo Dome om het programma Vandaag Inside live te presenteren. De live show zal precies zijn zoals je gewend bent van het drietal. Leuke anekdotes, analyses, humor en gastoptredens is dan ook wat je allemaal kan verwachten. Daarnaast wordt het WK voetbal in Qatar uitgebreid besproken en kijken ze terug naar hoogtepunten van de show van afgelopen 20 jaar.

Als kijker van Vandaag Inside wil je deze live show echt niet missen! Haal snel je tickets.

Johan en Hélène onder de indruk: 'Hij is de enige grote ster van dit toernooi' | DE ORANJEWINTER
Johan en Hélène onder de indruk: ‘Hij is de enige grote ster van dit toernooi’ | DE ORANJEWINTER

Zit er niks voor jou tussen in deze ”Even vooruitkijken” of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.