Muziek

Even vooruitkijken: Selah Sue, The Beach Boys, La Fuente en meer

In onze rubriek ‘Even vooruitkijken’ tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben in ‘Even vooruitkijken’ de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet voor komende week.

Donderdag 23 juni – The Jesus and Mary Chain

Beleef de iconische postpunk-band in Melkweg in Amsterdam.

De broers Jim en William Reid vormen samen het hart en de ziel van The Jesus And Mary Chain. Sinds oprichting begin jaren ’80 is de band postpunk-voorloper en van invloed op het geluid van bands als My Bloody Valentine, Dinosaur Jr. en later A Place To Bury Strangers. Debuutalbum Psychocandy wordt meer dan dertig jaar na dato nog steeds gezien als een van de belangrijkste albums in het genre.

The Jesus and Mary Chain Teenage Lust
The Jesus and Mary Chain – Teenage Lust

Vrijdag 24 juni – Dutch Darts Masters

Juich je favoriete darter toe in Ziggo Dome in Amsterdam.

Aanstaande vrijdag en zaterdag veranderd Ziggo Dome in een darts-walhalla. Dutch Darts Masters maakt deel uit van de PDC’s World Series of Darts 2022 en brengt acht van ’s werelds beste spelers face-to-face met acht Nederlandse gekwalificeerden in een knock-out format. Ook de Nederlandse drievoudig PDC-wereldkampioen Michael van Gerwen en regerend wereldkampioen Peter ‘Snakebite’ Wright voegen zich bij een line-up van dartende supersterren.

Dutch Darts Masters 2022

Vrijdag 24 juni – Zuiderpark Live: Selah Sue

Swingend je weekend in met Selah Sue tijdens Zuiderpark Live in Den Haag.

De Vlaamse Selah Sue wist met enkel haar debuutalbum de halve wereld al te veroveren. Van Cee-Lo Green tot Major Lazer, iedereen is fan van haar. En terecht ook, wie de aanstekelijke reggae/soul/jazz hoort kan moeilijk stil blijven zitten. Na het succes van debuutalbum Selah Sue is er nu Reason, wat al net zo’n grote hit is als de voorganger. Perfect om je weekend mee te beginnen!

Selah Sue - Pills (Official Video)
Selah Sue – Pills (Official Video)

Zaterdag 25 juni – La Fuente

Een nacht vol hartverwarmende house en een energieke performance in 013 in Tilburg.

Met al meer dan 15 jaar ervaring is Job Smeltzer, beter bekend als La Fuente, niet meer weg te denken op festivals over de hele wereld. De goedlachse DJ heeft fans in Europa, Azie, Noord- en Zuid Amerika, overal staan ze klaar om een waanzinnige avond met hem te beleven. En dit weekend is het aan ons de beurt, La Fuente zal zaterdag maar liefst 5 uur draaien in 013, Tilburg. Maak je dus maar alvast klaar voor een feestje.

La Fuente (DJ-set) @ Full Colour Podcast | SLAM!
La Fuente (DJ-set) @ Full Colour Podcast | SLAM!

Zondag 26 juni – The Beach Boys

The Beach Boys brengen hun Sixty Years of the Sounds of Summer naar 013 in Tilburg.

De Amerikaanse band, die al in 1961 werd opgericht, heeft al een flinke carrière achter de rug. De legendarische band is uitgegroeid tot een band die symbool staat voor de Californische levensstijl en een Amerikaans symbool is geworden voor fans over de hele wereld. Met meer dan vijf decennia van touren, hebben The Beach Boys meer concerten gegeven dan elke andere grote rockband in de geschiedenis. Nu is het tijd voor de Nederlandse fans om Good Vibrations, Surfin’ U.S.A. en God Only Knows dit weekend live te horen.

The Beach Boys - Shut Down (Visualizer)
The Beach Boys – Shut Down (Visualizer)

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.