Muziek

Even vooruitkijken: The Analogues, Racoon, Edis & Zeynep Bastik en meer

In onze rubriek 'Even vooruitkijken' tippen we de leukste evenementen van de aankomende week.

Tickets voor de tofste shows en events

Het is weer maandag en hoewel we afgelopen weekend weer heerlijk hebben kunnen genieten van een dansje en een drankje, zullen we echt weer aan de bak moeten. Maar hoe je maandag er ook uit ziet, wij hebben de leukste concerten en evenementen voor je op een rij gezet.

Woensdag 14 september – Riverside

Deze doorgewinterde Poolse rockers bestormen de Melkweg op woensdag 14 september.

Al 20 jaar is de progressieve rockband Riverside muziek aan het maken en toeren zij door heel de wereld. Ook dit jaar zal de band Nederland bezoeken met hun 20-jarig jubileum tour. Met al zeven albums onder hun naam brengt elke show dan ook weer iets nieuws. Rock mee en laat je verassen door Riverside op woensdag 14 september in Melkweg, Amsterdam.

Riverside

Donderdag 15 september – Edis & Zeynep Bastik

Voor het eerst komen de Turkse artiesten Edis & Zeynep Bastik naar Nederland!

Op donderdag 15 september zullen de twee Turkse supersterren Edis & Zeynep Bastik in Rotterdam Ahoy de RTM stage betreden. Beide artiesten zijn enorm populair in hun thuisland. Zo heeft Edis een Kral Turkey Music Award gewonnen als beste nieuwkomer in 2015. Ook heeft hij nu al talloze hits zoals Martılar, Arıyorum en Nirvana. Ook Zeynep Bastik heeft een naam voor zichzelf gemaakt. Zo heeft de zangeres vorig jaar haar eerste album Zeynodisco uitgebracht en heeft ze al meerdere bekende singles zoals Uslanmıyor Bu en Bırakman Doğru Mu.

Martılar (Akustik) - Zeynep Bastık, @EdisGorgulu
Zeynep Bastik & Edis – Martilar

Vrijdag 16 september – Racoon

In het Nederlands meezingen met Racoon bij Caprera Bloemendaal.

Op vrijdag 16 september staat Racoon in Caprera in Bloemendaal. Het akoestische rockkwartet zal weer een onvergetelijke show neerzetten waarbij je lekker meezingt met de mooie teksten van hits zoals Oceaan, Het Is Al Laat Toch en Love You More.

Wil je het meemaken? Er zijn nog enkele doorverkooptickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Racoon

Vrijdag 16 & zaterdag 17 september – The Analogues

De band neemt voorlopig afscheid in Ziggo Dome met het beste van The Beatles.

Aanstaande vrijdag en zaterdag neemt The Analogues voorlopig afscheid met hun Hello Goodbye – The Very Best From The Studio Years-concerten. De Nederlandse band speelt al jaren live-uitvoeringen van Beatles-albums die de Beatles zelf nooit live gespeeld hebben. Nadat de band met het laatste studio-album van The Beatles (Abbey Road) had getourd, was het tijd voor een ‘serieuze pauze’. Maar gelukkig niet voordat ze afscheid genomen hebben, wat ze doen met een echte greatest hits-show.

De laatste tickets zijn nu te koop.

Golden Slumbers / Carry That Weight / The End
The Analogues – Golden Slumbers / Carry That Weight / The End

Zaterdag 17 september – The Brother Brothers

De twee broers staan zaterdag 17 september in Metropool in Hengelo.

Deze identieke tweelingbroers komen naar Hengelo om hun indiefolk te delen met het Nederlandse publiek. Het duo staat bekend om hun akoestische muziek waarbij Adam de viool speelt en David de gitaar en cello. Hun bekende hit Siren Song live horen is dan ook iets wat je niet kan missen als indiefolk-fan.

The Brother Brothers - Siren Song | Audiotree Live
The Brother Brothers – Siren Song

Zit er niks voor jou tussen of ben benieuwd wat voor evenementen en concerten er na dit weekend plaatsvinden? Klik dan hier.

Dit was “Even vooruitkijken” van deze week. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog.