Muziek

Fan Art: Ed Sheeran in tekeningen!

Op 3 & 4 april staat Ed Sheeran weer in de Ziggo Dome! Ditmaal met zijn Divide Tour! Ed trapte donderdagavond 16 maart de tour al af in Turijn. De show belooft weer veel schermen, veel kleuren en natuurlijk veel trucs met zijn looppedal. Precies wat wij gewend zijn van Ed.

Helaas moeten wij nog even geduld hebben tot het 3/4 april is, dus tot die tijd willen we jullie verblijden met wat mooi artwork van Ed. Immers is Ed natuurlijk ook gek op wat mooie plaatjes! Zo was er in 2011 nog geen enkele tattoo te bespeuren buiten zijn t-shirt, maar inmiddels staat zijn bovenlichaam behoorlijk vol! Vandaag de dag tellen we al meer dan 60 tattoo’s!

Tijd voor wat tekeningen op papier:

Waarom potlood, verf of krijt gebruiken als je ook een pen bij je hebt? Dit geeft wel een heel bijzonder artistiek effect!

Of in plaats van papier kan je natuurlijk ook gewoon schoenen als ondergrond gebruiken. Waarom niet? Uniek zijn ze in ieder geval wel!

Hoe gaaf is dit? De tekening is gemaakt met enkel een oranje potlood, te gek toch!

Bij deze tekening lijken zijn oranje lokken in vuur en vlam te staan!

Tip: volgt Lepomiere op Instagram. Zij maakt echt prachtige tekeningen, en niet van alleen Ed!

Maar er is natuurlijk meer FanArt te vinden dan alleen deze toffe tekeningen van Ed. Wie wil jij de volgend keer zien in FanArt? Laat je reactie hieronder achter!