Muziek

Harry Styles Live On Tour – invitation presale

We willen graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om Harry Styles te zien tijdens het Europese deel van zijn tour. Nu de voorverkoop via de invitation presale dichterbij komt, geven we je alvast wat tips en antwoorden op mogelijke vragen.

Presale registratie

Harry Styles Live On Tour komt in 2018 terug naar grotere zalen en meer steden.
De vraag naar tickets zal heel erg groot zijn. De invitation fan presale helpt om ervoor te zorgen dat alleen Harry Styles fans toegang hebben tot de ticketverkoop. Registratie voor de Harry Styles Live On Tour invitation presale stopt op zondag 11 juni om 22:00 uur.

We willen graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om Harry Styles te zien tijdens het Europese deel van zijn tour. Nu de voorverkoop via de invitation presale dichterbij komt, geven we je alvast wat tips en antwoorden op mogelijke vragen.

Let op: Als je jezelf registreert is dat geen garantie dat je een code ontvangt, en als je een code ontvangt is dat geen garantie dat je tickets kunt bestellen.

FAQ

Algemeen + registratie

V: Wat moet ik doen om mezelf te registreren voor de voorverkoop via de invitation presale in Europa?
A: Ga naar Harrystyleseurope.ontouraccess.com en voer je gegevens in om jezelf te registreren.

V:
Voor welke regio geldt de invitation presale?
A: Harry Styles: Live On Tour doet een inviation presale voor Europa. Voor de overige regio’s dien je contact op te nemen met de Ticketmaster-vestiging bij jou in de buurt voor informatie over het bestellen van tickets. Ga naar Hstyles.co.uk/tour voor het laatste nieuws.

V:
Is er nog een andere manier om tickets te kopen dan via de invitation presale?
A: In Europa is de invitation presale de beste manier om tickets te bestellen, hoewel er op vrijdag 16 juni om 9.00 uur wel tickets in de verkoop gaan. Ook zijn er meerdere presales in een aantal landen. Ga naar Hstyles.co.uk/tour voor meer informatie.

V: Wanneer sluit de registratieperiode?
A: De registratieperiode eindigt op zondag 11 juni om 22.00 uur.

V:
Kan ik me ook registreren voor de Europese invitation presale als ik me buiten Europa bevindt?
A: Ja, je kunt je ook registreren voor de invitation presale als je je buiten Europa bevindt, maar uitsluitend voor de Europese data van deze tour.

V: Kan ik me meer dan één keer registreren voor de invitation presale?
A: Fans kunnen zich per evenement maar één keer registreren voor de invitation presale voor de Europese data.

V: Kan ik me voor meer dan één datum registreren voor de Europese invitation presale?
A: Ja, fans kunnen zich voor meer dan één locatie/datum registreren, maar slechts één keer per locatie/datum.

V: Ik heb me meer dan één keer geregistreerd. Is mijn registratie nu ongeldig?
A: Maak je geen zorgen, je registratie wordt niet ongeldig. Als je hetzelfde e mailadres hebt gebruikt voor een evenement, blijft alleen de laatste registratie voor die locatie/datum bewaard.

V: Als ik het album koop, heb ik dan de garantie dat ik kaartjes kan bestellen?
A: In Europa is de aanschaf van het album niet van invloed op het bestellen van kaartjes via de invitation presale voor deze tour. In andere landen is dit mogelijk anders geregeld.

V: Ontvang ik een bevestigingsemail nadat ik me heb geregistreerd?
A: Nee, iedereen ontvangt echter wel een email in de avond van 13 juni waarin je te horen krijgt of je wel of niet bent geselecteerd voor het ontvangen een presale code. De presale code wordt in de ochtend van 14 juni verstuurd.

V: Houdt de registratie automatisch in dat ik een code ontvang?
A: Nee, een geslaagde registratie biedt je geen garantie dat je een code ontvangt.

V: Wanneer ik een code ontvang, betekent dit dan dat ik tickets kan bemachtigen?
A: Als je een code ontvangt, dan krijg je de kans om tickets te bestellen. Dit is echter geen garantie dat je ook tickets krijgt.

V: Als ik een code krijg, geldt deze dan voor meer dan één datum?
A: De selectie gaat op datum, dus als je je voor meerdere data hebt geregistreerd kan je voor meerdere data codes ontvangen. De code is alleen bruikbaar voor het bijbehorende evenement.

V: Wanneer vindt de voorverkoop plaats?
A: In Europa gaan de tickets op woensdag 14 juni om 9:00 uur in de verkoop voor fans die een code hebben ontvangen.

V: Wat is het maximale aantal tickets?
A: Om in Europa zo veel mogelijk fans te laten genieten van het optreden van Harry Styles, geldt per bestelcode een limiet van vier (4) tickets. Als je toch meer dan 4 tickets koopt kan het zijn dat de order wordt geannuleerd.

V: Wat kosten de tickets?
A: Je kunt hier klikken voor de data voor Harry Styles. Deze pagina wordt bijgewerkt met actuele prijsinformatie voordat de verkoop start. De prijzen kunnen worden gewijzigd en er worden kosten berekend.

V: Zijn er ook reguliere tickets voor de Europese data van de tour?
A: Je kunt hier klikken voor meer informatie over de tickets voor de tour. Voordat de verkoop start, wordt hier ook specifieke ticketinformatie weergegeven. De prijzen kunnen worden gewijzigd en er worden kosten berekend.

V: Zijn er ook VIP-kaarten en Meet + Greet-arrangementen beschikbaar voor Europa?
A: Je kunt hier klikken voor meer informatie over de tickets voor Harry Styles. Voordat de verkoop start, wordt hier ook specifieke ticketinformatie weergegeven. De prijzen kunnen worden gewijzigd en er worden kosten berekend.

V: Waar kan ik meer informatie vinden over de tour buiten Europa?
A: Op de officiële website van Harry Styles vind je de volledig lijst met alle tourdata.

V: Als één van mijn ouders zijn/haar creditcard gebruikt voor het bestellen van tickets, moet dan de persoon op wiens naam de kaart staat het optreden bijwonen?
A: Nee. De tickets staan op naam van de persoon die eigenaar is van het Ticketmaster-account. (Let op: het ontvangen van een code is geen garantie dat je tickets krijgt.)

Deel 2

Jezelf voorbereiden op de voorverkoop via invitation presale

De fans van Harry Styles kunnen zich voorbereiden op de voorverkoop voor LIVE ON TOUR Harry Styles invitation presale van Ticketmaster.

TIP: Gebruik de desktopversie van de Ticketmaster-website voor de beste ervaring.

V: Hoe bestel ik tickets voor de invitation presale van Ticketmaster?
A: De voorverkoop start op woensdag 14 juni om 9:00 uur lokale tijd. Dit is een eenvoudig, standaard bestelproces. De hierna genoemde stappen dienen als ondersteuning tijdens de navigatie bij je zoekopdracht en bestelling.

 • Als je registratie wordt bevestigd, ontvang je op woensdag 14 juni per e-mail een bestelcode, een paar uur voordat de voorverkoop start om 9:00 uur. Behalve de tijdsgegevens en een link naar de locatie waar je tickets kunt bestellen, bevat deze e-mail ook jouw unieke bestelcode.
 • Tickets bestellen via Ticketmaster
  • Meld jezelf eerst aan bij je Ticketmaster-account: zorg dat je je Ticketmaster-wachtwoord weet (of stel vooraf een nieuw wachtwoord in).
  • Wil je je wachtwoord opnieuw instellen? Mijn wachtwoord opnieuw instellen
 • Tickets bestellen zonder Ticketmaster
  • Niet voor alle evenementen worden tickets verkocht via Ticketmaster. Hoewel de eisen per ticketaanbieder verschillen, wordt over het algemeen geadviseerd om vooraf te zorgen dat je account goed is ingesteld.

Zodra de voorverkoop begint om 9:00 uur lokale tijd

 • Ga op het juiste tijdstip achter je computer zitten en klik op de link die we naar je hebben verzonden.
 • Voer in het vak met de naam “Offer Code” (Bestelcode) je unieke bestelcode in. Zorg dat je de code exact zo invoert zoals deze staat vermeld in de e-mail die je hebt ontvangen.
 • De tickets zijn beschikbaar op basis van het principe “die het eerst komt, het eerst maalt”, en er kunnen GEEN garanties worden gegeven. Het maximumaantal van vier (4) tickets mag niet worden overschreden.

V: Wanneer kan ik mijn code voor de voorverkoop verwachten?
A: Als je registratie wordt bevestigd, ontvang je op woensdag 14 juni per e-mail een bestelcode, een paar uur voordat de voorverkoop start om 9:00 uur lokale tijd. Behalve de tijdsgegevens en een link naar de locatie waar je tickets kunt bestellen, bevat deze e-mail ook jouw unieke bestelcode.

V: De voorverkoop is begonnen en ik heb me geregistreerd, maar ik heb nooit een bestelcode ontvangen?
A: Als je jezelf hebt geregistreerd is dat geen garantie dat je een code ontvangt of de mogelijkheid krijgt om tickets te bestellen.

V: Waarom werkte mijn code voor de invitation presale niet?
A: Misschien heb je het maximum aantal tickets (4 van de 4) overschreden. Vanwege de grote vraag geldt voor de invitation presale een ticketlimiet zodat meer fans tickets kunnen kopen.

V: Hoe komt het dat ik een code voor de invitation presale heb ontvangen, maar geen tickets kan bestellen?
A: We hebben gemerkt dat er een enorme belangstelling is voor deze tour en voor de tickets via de invitation presale. De tickets zijn beschikbaar op basis van het principe “die het eerst komt, het eerst maalt”, en er kunnen GEEN garanties worden gegeven.

V: Ik heb mij niet geregistreerd heb voor de invitation presale, krijg ik dan toch nog de kans om tickets te kopen?
A: Ja. De resterende tickets gaan in de verkoop op vrijdag 16 juni om 9:00 uur lokale tijd.

Als je jezelf registreert is dat geen garantie dat je een code ontvangt, en als je een code ontvangt is dat geen garantie dat je tickets kunt bestellen.