Muziek

Heavy Entertainment: the Robbie Williams blog

Ja, komt hij echt? Komt hij echt?! END OF DISCUSSION! ROBBIE WILLIAMS KOMT NAAR NEDERLAND! Op dinsdag 4 juli geeft ras-entertainer Robbie Williams een concert in het Gofferpark in Nijmegen. Het concert is onderdeel van The Heavy Entertainment Show Tour en staat in het teken van zijn gelijknamige nieuwe album dat afgelopen vrijdag uitkwam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 11-11 om 11:00 uur!

Robbie Williams zit al meer dan 25 jaar in de muziekwereld. Zijn succes begon natuurlijk in de jaren ’90 waar Robbie deel uitmaakte van boyband Take That. Na die periode werd hij een succesvol solozanger. Ondertussen is de 42 jarige zanger weer he-le-maal back!

Om er al voor te zorgen dat jullie helemaal op de hoogte zijn van het laatste nieuws, hebben wij deze speciale Robbie blog geschreven. Je vindt hier van alles, dus lees snel verder! Wie weet heb jij dan op dinsdag 4 juli in het Gofferpark ‘a party like a Russian’… samen met Robbie! ‘We’re the Russian boys, we’re everywhere. There’s revolution in the air. Oh oh oh!’

Party Like A Russian… End Of Discussion.
Party like a Russian! Dé nieuwe hit van Robbie Williams van zijn opkomende album ‘Heavy Entertainment Show‘. Check hem hieronder!

Robbie Williams | Party Like A Russian (Official Video)

Robbie tijdens Pinkpop 2015
‘When I come to call she won’t forsake me, I’m loving angels instead…’ Bekijk hier het live optreden van ‘Angels’ vorig jaar bij Pinkpop! Wauw!

Robbie Williams Angels Pinkpop 2015 final (HD 1080p)

Alles wat je moet weten over het concert van Robbie Williams

Ga jij proberen tickets te scoren? Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit concert.

 • Robbie Williams staat op dinsdag 4 juli in het Goffertpark in Nijmegen met zijn ‘The Heavy Entertainment Show Tour’.
 • Voor Robbie Williams zijn er drie pre-sales.
  • Bol.com: van dinsdag 8 november 9.00 uur tot woensdag 9 november 9.00 uur. Deze is voor degene die het nieuwe Robbie Williams album via Bol.com hebben gepre-ordered.
  • Pledge & Upfront: van woensdag 9 november 09:00 tot 11.00 uur. Deze is voor leden van de officiële Robbie Williams mailinglijst.
  • Fanclub: van woensdag 9 november 11.00 uur tot vrijdag 11 november 11.00 uur. Deze loopt via de officiële website van Robbie Williams.
 • De reguliere verkoop start vrijdag 11 november 2016 om 11.00 uur via Ticketmaster.nl.
 • Tickets zijn te koop online via www.ticketmaster.nl of via het Call Center, tel: 0900-300 1250 (60 cpm)
 • Er is een ticketlimiet van maximaal 6 tickets per persoon. Bij rolstoel-/begeleider tickets is het maximum 2.
 • Er is geen leeftijdsgrens voor het concert van Robbie Williams. Wij adviseren om kinderen onder de 12 jaar naar het concert te laten gaan onder toezicht van een volwassene.
 • Voor dit concert zijn Collector Tickets beschikbaar. Collector Ticket houders kunnen door gebruik te maken van Shazam`s visuele herkenningstool hun ticket scannen. Zij krijgen op dat moment toegang tot exclusieve Robbie Williams content en aanbiedingen. Deze unieke campagne maakt een link tussen de fysieke tickets en de digitale content. De fans krijgen hierdoor een unieke ervaring.

ct-582

Onze 8 besteltips

Omdat wij drukte verwachten bij de voorverkoop van Robbie Williams, hebben wij een aantal gouden regels voor jou opgesteld als je tickets gaat proberen te scoren. Let op: dit is géén garantie op het bemachtigen van tickets, maar helpt jou wel op de goede weg.

1. Log in op onze website (zorg dat je al een account hebt)
2. Zoek van tevoren al het eventlinkje op. Je zit goed als er ‘event’ in de link staat.
3. Cookies kun je het best van tevoren al even verwijderen (Ctrl+Shift+Del).
4. Wanneer het druk wordt op de site ontstaat er een wachtruimte. Zodra de verkoop start krijgt iedereen in de wachtruimte een willekeurige plek in de wachtrij.
5. Het heeft dus geen zin om al uren van tevoren op de website te zijn!
6. Eventbestelpagina al op het scherm voordat de verkoop is gestart? Dan moet je wel even op F5 drukken.
7. Zit je al wel in de wachtrij? Niet F5’en vanaf nu, want dat kan je plaats in de wachtrij negatief beïnvloeden.
8. Foutmelding na betaling? Het kan maximaal 24 uur duren voordat je je tickets ontvangt. Nog niets ontvangen? Neem contact met ons op.

De link die je nodig hebt

Met deze eventlink, bevind je je gelijk op de juiste pagina om tickets te bestellen.
Robbie Williams – Tickets

Rolstoel-/begeleidersplaatsen kunnen telefonisch besteld worden via het Call Center, tel: 0900-300 1250 (60 cpm), of online, door onder het ticketaantal aan te geven dat je rolstoel-/begeleidertickets zoekt.

Iedereen heel veel succes met het scoren van tickets voor Robbie Williams! Volg ons op Twitter voor de laatste updates.