Muziek

Internationale Vrouwendag 2023

De homepage van Ticketmaster.nl staat in het teken staat van evenementen met vrouwelijke artiesten in de hoofdrol.

Het is vandaag 8 maart, en dat betekent dat het Internationale Vrouwendag is! Een dag om vrouwen te vieren, lief te hebben en over het algemeen om vrouwen in de spotlight te zetten. (letterlijk én figuurlijk). Het thema van dit jaar is #EmbraceEquity, een wereldwijde oproep om je in te zetten voor inclusiviteit, diversiteit en gendergelijkheid.

Waarom viert Ticketmaster Internationale Vrouwendag?

Een van de missies van Internationale Vrouwendag is het vergroten van de zichtbaarheid van vrouwelijke creativiteit. Iets wat wij graag aanmoedigen in de live-entertainmentsector! Vandaar dat vandaag de homepage van Ticketmaster.nl in het teken staat van evenementen met vrouwelijke artiesten in de hoofdrol. Zien doet geloven als je het ons vraagt, zéker als je naar de toffe artiesten in de spotlight kijkt.

Beyoncé - Run the World (Girls) (Official Video)

Wij zetten de vrouwen (letterlijk) in de spotlights

Intern noemen wij de banners op home van Ticketmaster.nl Spotlights. Vandaag staan dus de vrouwen in de spotlights. Elke dag van het jaar staan deze vrouwen hun ‘mannetje’ in de live-entertainmentsector, een wereld waarin hun representatie verre van 50/50 is. Hebben zij deze dag nodig om empowered te zijn? Als je het ons vraagt niet, maar we maken graag van de gelegenheid gebruik om deze inspirerende artiesten met jullie te delen.

Op de homepagina zul je de volgende namen terug zien…

Lijstje vol powervrouwen:

Mocht je nog geen tickets hebben voor een van de bovenstaande artiesten en is het nog niet uitverkocht, schroom dan niet om alsnog een ticket te kopen. Je zult gegarandeerd een fantastische avond hebben.

Zet vandaag in ieder geval de muziek aan van je favoriete vrouwelijke artiest, geef de vrouwen om je heen éxtra veel liefde en zet je in voor gendergelijkheid!

Happy International Women’s Day!