Muziek

Interview

Interview: Keane beantwoordt jullie vragen

In februari 2020 stond Keane in een uitverkochte AFAS Live. Voor de show zochten we de Britse band op en vroegen ze alles wat jullie wilden weten.

Tickets voor Keane op Pinkpop via Ticketmaster.nl

Na ruim 7 jaar stonden de mannen van Keane op 11 februari 2020 weer in een uitverkochte AFAS Live, waar ze een spetterende show neerzetten vol hits als Somewhere Only We Know, Sovereign Light Café, Is It Any Wonder? en Everybody’s Changing. Het was de laatste datum van de Europese tour rond het nieuwe album Cause and Effect, dat een paar maanden daarvoor verscheen.

Vlak voor de show zochten wij zanger Tom Chaplin en drummer Richard Hughes op in hun kleedkamer en legden ze jullie ingestuurde vragen voor. Bekijk hieronder het eerste deel van ons interview, waarbij we het met de band hebben over het leven op tour, optreden in Nederland en hoe de nieuwe liedjes in de show passen.

Keane beantwoordt jullie vragen | Ticketmaster Interview

Speciaal voor dit blog hebben Tom en Richard een paar extra vragen beantwoord. Bekijk hieronder hoe Keane tegen hun eigen comeback aankijkt, welke liedjes ze graag spelen (en welke juist niet) – en hoe ziet de toekomst er voor Keane uit?

Extra clip: Keane | Ticketmaster Interview

Keane live zien? De band speelt op vrijdag 19 juni 2020 op Pinkpop! Dag- en weekendtickets zijn hier verkrijgbaar. Wil je vaker dit soort interviews zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte!