Muziek

Verified Fan

John Prine #VerifiedFan Presale – Wat je moet weten

John Prine fans, bereid je voor op The Tree Of Forgiveness Tour #VerifiedFan Presale

Schrijf je hier in!

Hoe koop ik tickets bij de #VerifiedFan presale?

De #VerifiedFan presale begint op woensdag 12 december om 10:00 uur. Het is een eenvoudig en standaard verkoopproces. We zetten de stappen voor je op een rij:

  • Als je bent ingeloot, ontvang je op woensdag 12 december 2 tot 4 uur voordat de presale om 10:00 uur begint een SMS met de toegangscode. In de SMS staat je code en een link naar de pagina waarop je de tickets kan kopen. Hou je telefoon dus bij de hand!
  • Log je alvast in op je Ticketmaster Account op de website of in de app voordat de presale begint. Dan heb je nog genoeg tijd om een nieuw wachtwoord in te stellen, mocht jij jouw oude wachtwoord vergeten zijn.

Wat moet je doen als de presale begint om 10:00 uur?

  • Klik op het juiste tijdstip op de link die je hebt ontvangen via SMS.
  • Voer je code in. Wanneer je een foutmelding krijgt, dubbelcheck dan of je de code precies hebt ingevoerd zoals deze in de SMS staat en of je bent aangemeld met het Ticketmaster Account waarop jij je hebt geregistreerd voor de Verified Fan presale.
  • Door de grote vraag naar tickets kan het voorkomen dat je na het invoeren van je code langer moet wachten dan normaal. Refresh de pagina niet!
  • Blijf tijdens het bestellen van tickets in één browsertabblad. Meerdere tabbladen of schermen openen kan zorgen voor foutmeldingen.
  • De tickets worden verkocht aan “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. De code is geen garantie voor je tickets. Koop niet meer dan de ticketlimiet van 4 tickets.
  • Voor een vlotte bestelling is het handig om al je bankgegevens bij de hand te hebben.
Wanneer krijg ik mijn toegangscode?

Als je geverifieerd en ingeloot bent, krijg je van ons op woensdag 12 december een SMS toegestuurd. De SMS bevat een tijdstip, een link naar de presale pagina en jouw unieke toegangscode.

Houd je telefoon bij de hand – je krijgt de SMS 2 tot 4 uur voordat de presale begint op woensdag 12 december om 10:00 uur. De tickets worden verkocht aan “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

De presale is gestart, ik heb me aangemeld maar ik heb geen toegangscode ontvangen?

Aanmelden is geen garantie dat je een code krijgt en dus ook geen garantie om tickets in de presale te kunnen kopen.

Ik heb me geregistreerd voor de vorige Verified Fan voorverkoop. Krijg ik dan niet altijd een code?

Nee. Iedere Verified Fan tour is uniek en je moet je voor elke artiest apart aanmelden.

Waarom werkt mijn code voor de Verified Fan verkoop niet?

Misschien heb je het maximumaantal tickets bereikt. Vanwege de grote vraag geldt voor iedere presale een ticketlimiet zodat er meer fans tickets kunnen bestellen.

Hoe komt het dat ik een code voor de Verified Fan presale heb ontvangen, maar geen ticket kan bestellen?

De tickets tijdens de presale worden verkocht aan “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Tickets voor deze tour – en dus ook de codes van de Verified Fan presale – zijn erg gewild. De code geeft je geen garantie tot tickets.

Als ik niet ingeloot wordt, heb ik dan nog steeds een kans om tickets te kopen?

Ja. De reguliere verkoop start op vrijdag 26 oktober om 10:00 uur.

Wat gebeurt er als ik op de wachtlijst sta?

Houd je telefoon bij de hand op de ochtend van de presale. Wordt je alsnog geselecteerd dan krijg je ná 10.00 uur (de start van de presale) een SMS met je unieke toegangscode. In de SMS staat het volgende:

  • Een link waar je de tickets kan kopen
  • Jouw unieke code

Let ook op je e-mailinbox, als er problemen zijn met het versturen van de SMS sturen we je een e-mail.

Voorbereiden de wachtlijst

1.  Log je alvast in op je Ticketmaster Account op de website of in de app.
2. Houd je bankgegevens bij de hand zodat je snel kan bestellen.
3. Door de grote vraag naar tickets kan het voorkomen dat je na het invoeren van je code langer moet wachten dan normaal. Refresh de pagina niet!
4. Blijf tijdens het bestellen van tickets in één browsertabblad. Meerdere tabbladen of schermen openen kan zorgen voor foutmeldingen.