Muziek

Live in 2020: een overzicht van de inzendingen tot nu toe

We vroegen om jullie mooiste ‘livemoment’ van 2020 met ons te delen. Hierbij alvast een aantal mooie berichten op een rijtje.

Headerfoto: Rock Werchter Zomerbar 2020

2020, een jaar om nooit meer te vergeten, of om zo snel mogelijk weer te vergeten? Laten we in ieder geval de mooie momenten die het heeft gebracht naar boven halen. In ons geval doen we dat natuurlijk met live-evenementen die wél hebben plaatsgevonden.

Vorige week vroegen we via onze social media-kanalen om jullie mooiste ‘livemoment’ van 2020 met ons te delen. Van coronaproof-shows in de tijd dat het weer ‘mocht’, tot echte liveshows aan het begin van het jaar – je zou bijna vergeten dat die ook nog hebben plaatsgevonden – het enthousiasme en het gemis van live is voelbaar door de reacties heen. Je kunt nog steeds jouw reactie inzenden, maar hierbij alvast een aantal mooie op een rijtje.

The Teskey Brothers in Paradiso – @sabiner17

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sabine (@sabiner17)

Nick en Simon in Caprera Openluchttheater – @GewoonKaatje

BTS ‘Army On Air’ – @yvje81

Liam Gallagher in Ziggo Dome – @dvschend

Guus Meeuwis in 013 – @MarnixB

Keane in AFAS Live – @11oclocktiktok

Liam Gallagher in Ziggo Dome – @JamesBrewer1980

Alanis Morissette live in Carré – @jees2009

 

Wil jij ook jouw mooiste livemoment van 2020 delen en kans maken op een Ticketmaster Cadeaukaart? Volg dan de volgende stappen:

  • Deel jouw favo moment op je Facebook-, Instagram- of Twitteraccount (zorg dat deze openbaar staat, anders kunnen wij het niet zien)
  • Gebruik de hashtag #LiveIn2020
  • Tag Ticketmaster Nederland (Facebook en Instagram: TicketmasterNL, Twitter: Ticketmaster_NL

Denk hierbij aan echte shows van voor het evenementenverbod, creatieve evenementen die mochten plaatsvinden op kleine schaal, maar bijvoorbeeld ook livestreams die je hebt gezien.

We kijken uit naar de inzendingen!