Muziek

Verified Fan

PINK Verified Fan presale – alles wat je moet weten

PINK fans, bereid je voor op de Beautiful Trauma 2019 Verified Fan presale

Tickets voor PINK

Update 3 april 2019: er zijn nog enkele tickets voor PINK, 11 augustus op het Malieveld in Den Haag! Bestel hier je tickets.

Bij Ticketmaster vinden wij het belangrijk dat meer tickets terecht komen bij fans en niet bij malafide zwarthandelaren. Daarom maken wij, samen met artiesten als P!NK, gebruik van het Verified Fan platform – een unieke technologie die ervoor zorgt dat de tickets terecht komen bij fans en niet bij bots en zwarthandelaren.

Aanmelden voor de Verified Fan presale kan via deze link. Selecteer de show waar je bij wilt zijn en voer je gegevens in om jezelf te registreren. De PINK Verified Fan presale registratie sluit op maandag 22 oktober 23:59.

Hoe koop ik tickets bij de Verified Fan presale?

De Verified Fan presale begint op donderdag 25 oktober om 10.00 uur. We zetten de stappen voor je op een rij:

  • Als je bent ingeloot, ontvang je op donderdag 25 oktober 2 tot 4 uur voordat de presale om 10.00 uur begint een SMS met de toegangscode. In de SMS staat je code en een link naar de pagina waarop je de tickets kan kopen. Hou je telefoon dus bij de hand!
  • Log je alvast in op je Ticketmaster Account op de website of in de app voordat de presale begint. Dan heb je nog genoeg tijd om een nieuw wachtwoord in te stellen, mocht je je oude wachtwoord vergeten zijn.

Wat moet je doen als de presale begint om 10.00 uur?

  • Klik op het juiste tijdsstip op de link die je hebt ontvangen via SMS.
  • Voer je code in. Wanneer je een foutmelding krijgt, dubbelcheck dan of je de code precies hebt ingevoerd zoals deze in de SMS staat en of je bent aangemeld met het Ticketmaster Account waarop je je hebt geregistreerd voor de Verified Fan presale.
  • Door de grote vraag naar tickets kan het voorkomen dat je na het invoeren van je code langer moet wachten dan normaal. Refresh de pagina niet!
  • Blijf tijdens het bestellen van tickets in één browsertabblad. Meerdere tabbladen of schermen openen kan zorgen voor foutmeldingen.
  • De tickets worden verkocht aan “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. De code is geen garantie voor je tickets. Koop niet meer dan je ticketlimiet van 6 tickets.
  • Voor een vlotte bestelling is het handig om al je bankgegevens en digipas bij de hand te hebben.
Wanneer krijg ik mijn toegangscode?

Als je geverifieerd en ingeloot bent, krijg je van ons op donderdag 25 oktober een SMS toegestuurd. De SMS bevat een tijdstip, een link naar de presale pagina en jouw unieke toegangscode.

Houd je telefoon bij de hand – je krijgt de SMS 2 tot 4 uur voordat de presale begint op donderdag 25 oktober om 10:00 uur. De tickets worden verkocht aan “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

De presale is gestart, ik heb me aangemeld maar ik heb geen toegangscode ontvangen?

Aanmelden is geen garantie dat je een code krijgt en dus ook geen garantie om tickets in de presale te kunnen kopen.

Ik heb me geregistreerd voor de vorige Verified Fan voorverkoop. Krijg ik dan niet altijd een code?

Nee. Iedere Verified Fan tour is uniek en je moet je voor elke artiest apart aanmelden.

Waarom werkt mijn code voor de Verified Fan verkoop niet?

Misschien heb je het maximumaantal tickets bereikt. Vanwege de grote vraag geldt voor iedere presale een ticketlimiet zodat er meer fans tickets kunnen bestellen.

Ik heb een code voor de Verified Fan ontvangen, maar waarom kan ik geen ticket kopen?

De tickets tijdens de presale worden verkocht aan “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Tickets voor deze tour – en dus ook de codes van de Verified Fan presale – zijn erg gewild. De code geeft je geen garantie tot tickets.

Als ik niet ingeloot wordt, heb ik dan nog steeds een kans om tickets te kopen?

Ja. De reguliere verkoop start op vrijdag 26 oktober om 10:00 uur.

Wat gebeurt er als ik op de wachtlijst sta?

Houd je telefoon bij de hand op de ochtend van de presale. Wordt je alsnog geselecteerd dan krijg je ná 10.00 uur (de start van de presale) een SMS met je unieke toegangscode. In de SMS staat het volgende:

  • Een link waar je de tickets kan kopen
  • Jouw unieke code

Let ook op je e-mailinbox, als er problemen zijn met het versturen van de SMS sturen we je een e-mail.