Muziek

Thuismaster: 7 concerten om thuis van te genieten

In Thuismaster geven we tips voor de concertvrije dagen. In deze editie o.a. Justin Timberlake, Taylor Swift, Lowlands en Beyoncé.

In Thuismaster geven wij tips om deze concertvrije dagen door te komen. Nou, concertvrije dagen? Daar kunnen we misschien wat aandoen. Er staan genoeg concerten online! Hier zijn de zeven concerten die je gezien moet hebben:

Justin Timberlake

Beschikbaar op Netflix
Dit is het laatste optreden van de 20/20 Experience World Tour  van Justin Timberlake en The Tennessee Kids.  Het is een heerlijk concert om te kijken, maar zeker om te luisteren. Je begint meteen mee te bewegen!

Justin Timberlake and The Tennessee Kids | Official Trailer [HD] | Netflix

Lowlands

Beschikbaar op NPO Start
Lowlands van vorig jaar herbeleven? Dat kan! NPO Start heeft 2 afleveringen van anderhalf uur voor je klaar staan! 2018 herbeleven? Ook mogelijk! We gaan het nog mooier maken, je kan alles zien tot en met 2012!

Lowlands 2018 - Official aftermovie

Lil’ Kleine

Beschikbaar op Videoland
In 2018 gaf Lil’ Kleine een tour door Nederland en sloot de Alleen Tour af in AFAS Live. De uitverkochte show is vastgelegd door Videoland. Je krijgt niet alleen het concert te zien, maar ook unieke backstagebeelden.

Lil' Kleine: Alleen Tour | Trailer

Beyoncé

Beschikbaar op Netflix

Homecoming: a Film By Beyoncé laat het iconische Coachella-optreden en de weg er naartoe zien. Dit is een optreden dat je gezien moet hebben!

Homecoming: A Film By Beyoncé | Official Trailer | Netflix

Aretha Franklin

Beschikbaar op Picl

Deze unieke film is van de opname van het album Amazing Grace van Aretha Franklin in 1972. De opnames waren nooit eerder vertoond tot ze in 2018 werden opgeknapt om deze indrukwekkende concertfilm te maken.

AMAZING GRACE - Official Trailer - Aretha Franklin Concert Film

Pinkpop

Beschikbaar op NPO Start
Nog nagenieten van Pinkpop vorig jaar? Er staan verschillende optredens op NPO Start. Geniet van muziek van onder anderen Elbow, Davina Michelle en Golden Earring.

Official Aftermovie Pinkpop 2019

Taylor Swift

Beschikbaar op Netflix

Dit concert is gefilmd in Dallas tijdens de Reputation Stadium Tour van Taylor Swift. Geniet van de muziek, een visueel spektakel en een geweldige show. Het is bijna onmogelijk om stil te zitten met dit concert!

Taylor Swift reputation Stadium Tour | Official Trailer | Netflix

Heb jij nog meer concerten online gespot? Deel het met ons op Facebook.

Dit was Thuismaster voor deze keer. Meer lezen? Check dan de rest van ons blog!