Ticketmaster

22 cadeautips voor de moeder in je leven

Moederdag komt eraan! Verras jij de mama in je leven dit jaar met een boeketje… tickets?

Toegegeven, ontbijt op bed klinkt heerlijk. Of een mooie bos bloemen? Ook superlief! Maar wil je de moeder in je leven eens echt verwennen met een onvergetelijk cadeau? Schenk een ticket voor een avondje of dagje uit.

Om je alvast op weg te helpen vind je hieronder 22 niet te missen eventtips. Houdt de moeder in jouw leven bijvoorbeeld van..

Meezingers?

Van ABBA tot André, of Brabant tot Beyoncé. Kent de moeder in jouw leven het allemaal van voor tot achter? Maak haar blij met tickets voor één van de volgende evenementen:

Groots met een zachte G 2022 - Aftermovie
Groots met een zachte G 2022 – Aftermovie

Rock?

Is de moeder in jouw leven die stoere rocker die geen genoeg kan krijgen van scheurende gitaren? Raak dan de juiste snaar met één van de volgende evenementen:

Noel Gallagher's High Flying Birds - Easy Now (Official Video)
Noel Gallagher’s High Flying Birds – Easy Now (Official Video)

Grapjes?

Binget jouw mama-figuur regelmatig comedy specials? Is haar bulderlach niet alleen aanstekelijk, maar ook berucht op familiefeesten en ver daarbuiten? Dan is de kans groot dat je haar een plezier doet met een ticket voor deze comedytoppers:

Iliza Shlesinger Gives Guys Dating Advice | Hot Forever | Netflix
Iliza Shlesinger Gives Guys Dating Advice | Hot Forever | Netflix

Theater?

Gaat het hart van jouw steun en toeverlaat sneller kloppen door (een combinatie van) klassieke muziek, theater en dans? Dan is een van onderstaande evenementen wellicht perfect voor haar:

HAUSER - Wicked Game
HAUSER – Wicked Game

Powervrouwen?

Haalt de moeder in jouw leven inspiratie uit de vrouwen van toen en nu? Voor deze powervrouwen zijn er nog tickets beschikbaar. Een toffe avond is gegarandeerd.

Helene Fischer - Achterbahn (Live - Die Stadion-Tour)
Helene Fischer – Achterbahn (Live – Die Stadion-Tour)

Ander type moeder?

Vond je, met andere woorden, tussen onze tips geen enkele optie waarmee jij de show kan stelen op moederdag? Neem gerust een kijkje op onze website voor een event dat beter bij de mama in jouw leven past! Of ga voor de Ticketmaster Cadeaukaart . Daarmee kan de ontvanger gewoon zelf kiezen waar die naartoe gaat! Onze Gift Cards zijn personaliseerbaar en verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf 10 tot en met 300 euro.