Ticketmaster

Het Ticketmaster-account wereldwijd: een nieuwe manier om in te loggen

We introduceren een gloednieuwe manier om in te loggen in 'Mijn account' op Ticketmaster.nl en in de app.

Vanaf nu heb je nog maar één wachtwoord nodig voor Ticketmaster wereldwijd. Lees meer over wat het wereldwijde Ticketmaster-account voor jou betekent.

Waarom introduceren we het Ticketmaster-account wereldwijd?

We introduceren een nieuwe manier om in te loggen en accounts te beheren om het gemakkelijker te maken onze producten in verschillende landen te gebruiken. Uiteraard is het ook handig voor fans die veel reizen om hun favoriete bands te zien.

We werken voortdurend aan het versterken van de beveiliging van accounts en proberen te voorkomen dat tickets in handen komen van handelaren in plaats van die van jullie, de echte fans. Je stelt nu één wachtwoord in voor al jouw accounts en gebruikt één enkel telefoonnummer om jouw identiteit te verifiëren.

Waar is het beschikbaar?

In eerste instantie was de nieuwe manier om in te loggen beschikbaar in Australië, Canada, Ierland, Mexico, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze manier van inloggen is nu ook beschikbaar in Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Hoe verander ik de manier waarop ik toegang krijg tot mijn profiel?

Als je al een Ticketmaster-account in meerdere landen hebt, koppelen wij deze aan elkaar. De volgende keer dat je inlogt, vragen we je één wachtwoord aan te maken dat op al deze gekoppelde profielen kan worden gebruikt.

Als je slechts één account hebt, maar in een ander land inlogt bij Ticketmaster. Dan koppelen we dit account automatisch met het nieuwe wachtwoord dat je hebt aangemaakt. Je kunt nog steeds je marketing- en andere voorkeuren voor elk van de accounts beheren, maar jouw profielgegevens worden gekoppeld aan één wereldwijde identiteit.

Heb je vragen of wil je gewoon meer weten over het Ticketmaster-account wereldwijd? Lees onze FAQ voor meer informatie.