Ticketmaster

Parkeertips en WIN een VIP Joe Park ticket

Lees hier de beste parkeertips en misschien win jij wel een geweldige VIP Parkeerplaats voor jouw volgende concertbezoek!

Parkeren

Als je naar een concert gaat ben je al dagen, weken, misschien wel maanden van tevoren bezig met het plannen van de hele avond. Hoe laat wil je er zijn, wat moet je meenemen en hoe laat moet je weg? En dan is er ook nog de vraag hoe ga je erheen? Met de trein of met de auto. Soms lijkt met de auto gaan zo’n gedoe, omdat je dan helemaal moet uitzoeken waar je kan parkeren. Je wilt toch zeker niet nog een half uur moeten lopen?!

Als je zeker wilt zijn van een plekje dicht bij AFAS Live, Ziggo Dome of Ahoy kun je van tevoren al een parkeerticket kopen via Ticketmaster. Deze parkeertickets zijn geldig voor het op het ticket aangegeven parkeerterrein. Hierdoor heb je gegarandeerd een plekje op enkele minuten lopen en hoef je niet in de rij te staan voor een uitrijkaart. Door samenwerkingen met onder andere de Gemeente Amsterdam, Joe Park en Ahoy kun je heel gemakkelijk je parkeerticket tijdens je bestelling toevoegen bij aanvullende artikelen. Als je later besluit toch met de auto te gaan, dan kun je ook achteraf nog een parkeerticket bestellen.

Bij Ahoy ben je verzekerd van een plekje op de grote parkeerplaats naast Ahoy. Het ticket wordt als eTicket verzonden, zo kun je hem gemakkelijk zelf uitprinten. Bij het inrijden wordt het ticket gescand en vervolgens is het belangrijk dat je het ticket zichtbaar op je dashboard laat liggen. Let wel op dat je op tijd het parkeerticket bestelt, dit kan namelijk tot één dag voor het event waar je heen gaat. Met het parkeerticket voor Ahoy kun je maximaal vier uur voor de deuren opengaan het parkeerterrein oprijden.

Bij het Arena-gebied gaat het bijna hetzelfde, alleen kun je hier standaard vanaf 16:00 uur inrijden. Het Arena-gebied betreft Ziggo Dome, AFAS Live en Johan Cruijff ArenA. P1-ArenA, P2-Borchland en P-Dome zijn van de Gemeente Amsterdam, Joe Park heeft P-Joe Park en P-Live en alle overige horen bij P-OVERIG. Bij P-OVERIG kan het voorkomen dat een parkeerplaats vol is. Stewarts zullen je dan doorsturen naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaats. Uitrijden kan bij al deze parkeerplekken tot twee uur na het event. Bij een evenement in de middag kun je vier uur voor aanvang inrijden. Alleen parkeerplaats MediArena laat bezoekers van concerten en evenementen pas inrijden vanaf 17:00 uur.

Naast parkeertickets voor het Arena-gebied en Ahoy biedt Ticketmaster ook parkeertickets aan voor verschillende festivals, houd hiervoor onze parkeerpagina op de website in de gaten.

LET OP!

  • Niet voor alle events zijn er parkeertickets via Ticketmaster te koop.
  • Met een parkeerticket ben je verzekerd van een plek, helaas kunnen wij geen specifieke plek, zoals een invalideplaats, garanderen.

Wil je nou eerder parkeren of later uitrijden, zorg dan voor je eigen parkeervoorzieningen. Ben je niet zo van het parkeren, dan kan je natuurlijk ook nog altijd voor een NS treinretour kiezen.

WINNEN!

Van Joe Park mogen wij een geweldige prijs weggeven: één VIP parkeerplaats voor een concert waar jij naartoe gaat in het Arena-gebied!

Het enige wat jij hiervoor moet doen is de Joe Park Instagram volgen en in een reactie onder ons bericht op FacebookTwitter of Instagram laten weten bij welk concert jij wel een VIP-parkeerplek zou willen hebben en waarom.

De winactie loopt tot donderdag 31 januari 12:00 uur. De winnaar krijgt op donderdag 31 januari na 12:00 uur bericht.

 

Niet gewonnen, niet getreurd. Parkeertickets zijn te koop via Ticketmaster en meer informatie over Joe Park vind je hier.

Klik hier voor de algemene spelvoorwaarden van Ticketmaster.