Winnen

200k likes op Facebook, dat vieren we met jou!

Yay! We hebben 200.000 likes gehaald op Facebook! Dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom gaan we dit samen met 200 van onze Facebook fans uitgebreid vieren! Hoe gaan we dat doen? Op dinsdagavond 6 december organiseren wij een exclusieve Ticketmaster première voor de nieuwe animatiefilm SING in Pathé Arena Amsterdam. Het belooft een bijzondere avond te worden, speciaal voor onze fans!

Omdat wij bij Ticketmaster allemaal zo van muziek houden, is er natuurlijk niets leukers dan onze 200.000 likes te vieren met deze muzikale film! Alles rondom de film SING en handige informatie over de avond, lees je in dit blog. Lees snel verder, want het belooft een ontzettend gezellige en feestelijke avond te worden!

SING!

SING is de nieuwe Amerikaanse muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van onder andere Minions. De film is in Nederlandse bioscopen te zien vanaf 7 december, in het Engels en in het Nederlands. Ticketmaster winnaars mogen deze film al op 6 december bewonderen! De film bevat meer dan 65 bekende popsongs van bekende artiesten. Ook zal de film een origineel nummer hebben: Faith van Stevie Wonder en Ariana Grande.

Faith (From "Sing" Original Motion Picture Soundtrack/Lyric Video)

“In een stad die bewoond wordt door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Matthew McConaughey) een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly); een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson). Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale.”

Alles over de film kan je ook vinden op www.singfilm.nl. Zie hieronder de trailer van deze gezellige film!

Sing - Trailer 3 - Nederlands ondertiteld

Info over de première

Dinsdagavond 6 december is de avond van onze speciale Ticketmaster première voor de film SING in Pathé Arena Amsterdam, om onze 200.000 Facebook likes te vieren. Popcorn en frisdrank? Check. Rode loper? Check. Leuke foto’s? Check.

De inloop zal zijn vanaf 18:30, om 19:00 zal de film dan echt beginnen. De film wordt in de Engelse versie vertoond, met Nederlandse ondertiteling. Omdat de film in het Engels wordt vertoond, is onze adviesleeftijd 12+.

WIL JIJ BIJ ONS FEESTJE AANWEZIG ZIJN? Laat dan je gegevens achter op www.ticketmaster.nl/200k en wie weet mag jij onze 200.000 likes meevieren! Elke winnaar mag één persoon meenemen. Je moet ons natuurlijk wel leuk vinden op Facebook, wil je winnen… 😉

Schrijf je in en wie weet tot 6 december bij de Ticketmaster première van de film SING!