Winnen

4 dingen die altijd gebeuren tijdens een concert

Nu het festivalseizoen erop zit, verplaatsen we de feestjes graag naar binnen door concerten te bezoeken. Hoe leuk we concerten ook vinden, deze 4 vervelende dingen gebeuren áltijd!

#1 het duurt een eeuwigheid voordat het begint
Natuurlijk ben je ruim op tijd aanwezig, maar sta je vervolgens wel een tijd te wachten tot je naar binnen mag en wanneer je dan bijna echt binnen bent komt er nog een security-check. Voor je gevoel duurt het hele proces vooraf langer dan het concert zelf. Gelukkig is het het uiteindelijk (bijna) altijd waard.

#2 lange mensen
Vooral voor de kleinere concertgangers: er zijn nogal wat lange slungels die het zicht tijdens concerten flink belemmeren met hun enorme lichamen. Op zich niks mis mee, kunnen zij ook niets aan doen, maar als klein persoon kan het best wel irritant zijn. Ben je kleiner dan 1.60? Ga dan vooraan staan.

#3 bierdouches
Oké, het ligt wel aan het soort concert waar je heen gaat. Maar ook als er geen bierdouches zijn, dan krijg je meestal toch wel een ander soort gemorste drank over je heen. Dansen en drank vasthouden: daar moeten veel mensen nog op oefenen.

#4 je bent altijd je vrienden kwijt na het bier halen
Als het jouw beurt is om een rondje te halen, moet je je op de terugweg met een wankel traytje bier door een mensenmenigte heenbeuken. En als je dan geen lange vriend (#2) hebt meegenomen, wordt het een onmogelijke zoektocht. Mis je nóg meer van het concert dan alleen het gedeelte toen je de aandacht van de barman probeerde te trekken…

Bovenstaande ergernissen zorgen er gelukkig niet voor dat we thuis blijven, concerten zijn nu eenmaal té leuk om te missen. En in de toekomst worden ze nu nóg leuker: je kunt vanaf nu namelijk GRATIS naar al onze events! Hoe dat werkt lees je hier.

Meer lezen?
5 types die je altijd tegenkomt tijdens een concert
6 ergernissen tijdens een concert
6 dingen die altijd gebeuren tijdens festivals