Winnen

6 x geluidsvriendelijke kerstcadeaus van Alpine – WIN

All I Want For Christmas Is….

Wie houdt er nou niet van muziek? En van kerst? Combineer deze twee dingen en je hebt het perfecte kerstcadeautje voor je broer, vriendin of eigenlijk gewoon voor iedereen. Van dit veelzijdige cadeau hebben we zes soorten in cadeautips voor je op een rijtje gezet.

Cadeautip 1 – Voor de feestganger, Alpine PartyPlug (€ 12,95)

Voor iedereen die wel eens naar een feestje, festival of kroeg gaat is een setje Alpine PartyPlug oordoppen erg handig. Muziek staat vaak erg hard en ook jij wilt toch zeker het volgende feestje kunnen beluisteren zonder een beschadiging? De filters zorgen ervoor dat je de muziek nog goed kan horen en dat zelfs een gesprek verstaanbaar blijft. Daarnaast kun je deze oordoppen wel meer dan 100 keer gebruiken en zijn ze minder zichtbaar dan die tijdelijke gele doppen. Ohja, berg ze op in de handige bijgeleverde mini sleutelhanger! Dan heb je ze altijd bij de hand en raak je ze niet kwijt.

Cadeautip 2 – Voor de muziekkenner, Alpine PartyPlug Pro Natural (€ 29,95)

Natuurlijk zijn er ook mensen die vaker naar concerten gaan en die net even wat meer de kwaliteit van de muziek willen behouden. Alpine PartyPlug Pro Natural houdt daar rekening mee. Deze oordoppen dempen alle toonhoogtes evenveel waardoor de kwaliteit bewaard blijft. Daarnaast zijn deze oordoppen ook goed te gebruiken als je ze langere tijd in wilt houden zoals op een festival.

Cadeautip 3 – Voor de muziekmaker, Alpine MusicSafe Pro (€ 24,95)

Wil je nou zelf de demping bepalen? Dan moet je voor Alpine MusicSafe Pro gaan. Bij deze oordoppen worden drie verschillende filters geleverd waardoor je ze kan aanpassen aan de situatie. Maak je nooit meer zorgen op een feestje, hoor alles perfect tijdens concerten en bescherm ook je oren als je zelf muziek maakt.

Cadeautip 4 – Voor de jonge alleskunner, Alpine Pluggies Kids (€ 12,95)

Ook aan de kinderen onder ons is gedacht. Alpine Pluggies Kids zijn speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Voor als ze mee naar een concert gaan, als ze in een lawaaierige omgeving moeten zijn of zelfs om de concentratie te verbeteren op school! Daarnaast zijn deze oordoppen ook te gebruiken tijdens het vliegen en zwemmen. Echte alleskunners dus!

Cadeautip 5 – Voor de kleine muziekliefhebber, Alpine Muffy (€ 22,95)

Willen de kinderen geen oordopjes in? Dan kunnen ze ook kiezen voor oorkappen. Steeds meer kinderen dragen oorkappen om zich beter te kunnen concentreren, thuis of in de klas, maar Alpine Muffy is natuurlijk niet alleen handig voor concentratie. Ook gehoorschade kan worden voorkomen als de kinderen mee gaan naar een festival, een optocht of tijdens het vuurwerk op oud en nieuw bijvoorbeeld. Daarnaast zijn ze in zes kleuren te krijgen dus er zit vast een kleur tussen die ze mooi vinden. De Alpine Muffy oorkap is op maat verstelbaar en inklapbaar, dus super makkelijk om altijd mee te nemen.

Cadeautip 6 – Voor de kleinste genieters, Alpine Muffy Baby (€ 27,95)

Soms kan het gewoon niet anders dan dat je de allerkleinste moet meenemen naar een gehorige omgeving en dan is er de Alpine Muffy Baby. Het perfecte cadeau voor aanstaande mama’s en papa’s of het eerste kerst en oud & nieuw feest. Door de elastische en in lengte verstelbare hoofdband past de Muffy altijd en hij is te krijgen in toepasselijk babyroze en babyblauw.

WIN WIN WIN

Omdat december de maand van cadeautjes is doet Alpine daar gewoon aan mee. Namens Alpine mogen we namelijk vier te gekke prijzen weggeven!

1 x PartyPlug
1 x PartyPlug Pro Natural
1 x Muffy (blauw)
1 x Muffy Baby (grijs/blauw)

Laat ons onder de Facebook post weten wat jij met kerst gaat doen en welke gehoorbescherming jij graag wilt winnen. Misschien ga jij dan wel goed beschermt het nieuwe jaar in!

De winactie loopt tot 16 december 23:59 uur. Winnaars krijgen uiterlijk 18 december bericht.

Niet gewonnen, niet getreurd. Meer informatie over Alpine en gehoorbescherming vind je hier.

Klik hier voor de algemene spelvoorwaarden van Ticketmaster.