Winnen

Hint 2: Raad de video en win een cadeaukaart t.w.v. 500 euro

Check de tweede hint in dit blog en op alle XITE kanalen 👀

Hoe vaak bezoek jij concerten? Binnenkort een stuk vaker, als het aan XITE en Ticketmaster ligt. Wij gaan namelijk iemand gelukkig maken met een Ticketmaster cadeaukaart ter waarde van 500 euro. Iedereen mag meedoen, het enige wat jij hoeft te doen is goed opletten. De komende weken vind je op ons blog en alle kanalen van XITE een korte videohint. Vorige week werd het eerste fragment weggegeven, nu is er een tweede fragment toegevoegd. Kun jij aan de hand hiervan raden welke muziekvideo wij zoeken?

XITE ♥ Muziekvideo’s

Kom jij uit de tijd van TMF, MTV en The Box, dan denk je waarschijnlijk “Huh, bestaat dat nog? Een zender met alleen maar muziekvideo’s?” Jazeker. XITE is op dit moment dé muziekzender waar je 24/7 videoclips kan zien van zowel populaire artiesten als opkomende talenten. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste muziek en kun je je favoriete artiest horen én zien.

Gratis naar concerten met de Ticketmaster cadeaukaart

Wil je jouw favoriete artiest ook nog eens live zien? Dan kom je natuurlijk naar Ticketmaster. Er staan duizenden concerten op onze website en daar komen dagelijks weer nieuwe bij. Bankrekeningtechnisch is het voor de meesten alleen niet te doen om alles bij te wonen. Daarom helpen XITE en Ticketmaster jou een handje door een cadeaukaart weg te geven van maar liefst 500 euro. Afhankelijk van jouw smaak, kun je hier flink wat optredens van bijwonen.

Kom op, geef die hint!

We zoeken dus een muziekvideo. Deze week de tweede hint naar buiten gekomen over welke video we zoeken. De geblurde videosnippet vind je hieronder en op alle kanalen van XITE en Ticketmaster. Weet jij het al? Laat dan hier je antwoord achter.

Gek op winnen? Check regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven van onze winacties.