Winnen

Win: concertfoto van Ben Houdijk

Het is stil in concertland. Voor een concertfotograaf is dat natuurlijk behoorlijk afkicken. Gelukkig hebben we de foto’s nog en die kun je bekijken in de Rock-up Store. Doe mee met de quiz en maak kans op één van deze foto's!

Bezoek Rock-up Store

Grote kans dat jij wel eens een foto van Ben Houdijk voorbij hebt zien komen. En grote kans dat je langer dan één seconde naar die foto hebt gekeken. Logisch, het zijn ook foto’s waar je vaak de sfeer doorheen voelt en de muziek bijna doorheen kan horen. Niet voor niks plaatsen wij al jaren met veel plezier zijn fotoblogs op het Ticketmaster-blog.

Concertfoto’s kijken in de Rock-up Store

In de Rock-up Store vind je niet alleen foto’s van Ben Houdijk, want ook collegafotografen Bart Heemskerk, Bibian Bingen, Jelmer de Haas en Nathan Reinds doen mee aan dit initiatief. Dat betekent: een heel breed portfolio en grote kans dat jouw favoriete concertfoto ertussen zit. Kijk zelf maar even. Zie je er niks tussen? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected] en vertellen wie jouw favoriete artiest is. Als ze die hebben, voegen ze die toe aan de collectie.

Win Win Win

Om het lange Paasweekend door te komen heeft Ben Houdijk een quiz gemaakt. De vragen staan helemaal in het teken van concerten en artiesten en zijn voorzien van een aantal prachtige foto’s. Niet alleen leuk, je kunt er ook nog wat mee winnen: een concertfoto van Ben Houdijk naar keuze, in het formaat 30×45 afgedrukt op Lustre-papier.

Naar de quiz >>>

Fijn Paasweekend!