Winnen

Win tickets voor Monster Jam

Start je motor! Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 30 juni.

Tickets voor Monster Jam

Monster Jam 2018 Season Kickoff Trailer

Op zaterdag 30 juni brult Monster Jam® opnieuw in de Kuip in Rotterdam! Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities. De meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco® en Monster Mutt® zullen er met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts voor zorgen dat jij op het puntje van je stoel gaat zitten.

De levensgrote trucks gaan tot het uiterste op het enorme parcours van modder. Bereid je dus voor op meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies en meer actie! Fans krijgen in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time mee te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

Je kunt zelfs je favoriete bestuurders ontmoeten tijdens de Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

WIN WIN WIN

Herken jij de Monster Jam Truck op de onderstaande afbeelding? Stuur dan snel een mailtje met het juiste antwoord naar [email protected] en maak kans op 1 x 4 Categorie 1 ticketsDe deadline staat op vrijdag 20 april 2018. De actievoorwaarden zijn te vinden via http://bit.ly/1omdFSI

©2017 FMS, Deelnemende trucks onder voorbehoud