Winnen

Once In A Blue Moon Festival 2019: Win 3x twee tickets

Pak aanstaande zaterdag een geweldig blues- en americanafeest mee!

Tickets

Op 24 augustus (aanstaande zaterdag!) vindt Once In A Blue Moon Festival 2019 plaats in het Amsterdamse Bos en wij geven hiervoor 3x twee kaarten weg!

Wat is Once In A Blue Moon Festival?

OIABM biedt een volledig programma van wat er speelt in de Amerikaanse rootsmuziek. Van hartverscheurende americana tot dansbare countrypop in de prachtige en unieke setting van het Amsterdamse Bos. Het gaat om het vieren van muziek, van bekende artiesten tot onontdekt talent. Van gitaarriffs tot doorrookte stemmen. Dit jaar staan o.a. EELS, The Waterboys en Courtney Barnett op het programma, dus het belooft een memorabele editie te worden!

Naast al die muziek is er nog veel meer te beleven op OIABM. Voor de randprogrammering wordt inspiratie geput uit de Amerikaanse cultuur. Zo is het cateringaanbond typisch Amerikaans (BBQ, Tex-Mex en Kentucky soul food) en wordt het prachtige terrein in het Amsterdamse Bos helemaal omgetoverd in Western-stijl.

Check hieronder de aftermovie van vorig jaar om alvast in de stemming te komen.

Once In A Blue Moon festival 2018 - Official Aftermovie

Winnen!

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook naar OIABM? Doe dan mee aan onze prijsvraag! Als jij het antwoord op de vraag weet, en deze juist beantwoordt vóór donderdag 22 augustus, maak je kans. Vul daarvoor in het formulier hieronder je gegevens en het antwoord op de vraag in en wie weet nemen wij dan donderdag contact met je op.

Niet gewonnen, niet getreurd. Er zijn nog tickets te koop via deze link!

Vaker meedoen met leuke winacties? Houd deze pagina in de gaten.