Winnen

Winnen: 2x tickets voor The Kelly Family in Ahoy

Reageer op de prijsvraag via onze socials en wie weet win jij 2 tickets voor het concert van The Kelly Family!

Check de nieuwste events op Ticketmaster.nl!

2019 was een speciaal jaar voor The Kelly Family: Het album Over the Hump tikte dat jaar namelijk zijn 25e verjaardag aan. Een kwart eeuw na de release van dit album zal de band een grootse arenatour doen, genaamd 25 Years – Over the Hump, waar deze speciale gelegenheid gevierd wordt met hun fans.

The Kelly Family: “Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album Over the Hump spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als Once in a While en Santa Maria, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.”

Het belooft een speciale en emotionele avond te worden voor de band en het publiek. Een beleving vol met herinneringen – een reis in de tijd naar het jaar 1994 – gepresenteerd met een high-tech arena show.  In lijn met de fascinerende live-reputatie van deze band zal de bezoeker een spectaculaire en opwindende live show te wachten staan. Voor The Kelly Family zelf is Over the Hump een onvergetelijke mijlpaal in hun carrière, die zeker gevierd moet worden. En wat is er nog mooier voor een band dan deze speciale gelegenheid live te ervaren met hun fans?

The Kelly Family - Over The Hump

Win 2x tickets voor The Kelly Family in Ahoy + 2 albums!

Op 21 februari staat The Kelly Family in Rotterdam Ahoy. Als jij nog naar deze geweldige show wil, heb je geluk, want wij mogen twee tickets vergeven voor het concert. Wat moet je ervoor doen? Met wie uit jouw family zou je graag The Kelly Family live willen zien? Laat ons in een reactie onder het bericht op Facebook weten wie de gelukkige is en waarom jullie deze show niet mogen missen. Hierdoor maak je dus kans op twee tickets voor The Kelly Family in Rotterdam Ahoy op 21 februari plus 2 albums om alvast in de stemming te komen!