Winnen

Zoek de eieren en win tickets

Paaseieren zoeken en tickets winnen? Het lijkt zo simpel en ei-genlijk is dat het ook! Op onze website Ticketmaster.nl staan weer verschillende Paaseieren verstopt. Als je al deze eieren weet te vinden, maak je kans op tickets voor verschillende events. Betekent dit dat je nu tot diep in de nacht moet klikken, scrollen en speuren, tot je wallen als eidooiers onder je ogen hebt? Nee hoor, wij helpen jou een handje met het vinden van het juiste ei. Lees snel verder!

Hoe werkt het?

Hieronder staan 10 raadsels en op de website hebben we 10 verschillende Paaseieren verstopt. Controleer het antwoord van het raadsel door op de website naar de artiest of het event te zoeken waar het antwoord, volgens jou, bij hoort. Ei gevonden? Dan heb je het antwoord goed en kan je deze artiest/dit event dus invullen als antwoord. Alle antwoorden goed? Vul je gegevens in, laat weten welke prijs je het liefst zou willen winnen en verzend jouw antwoorden. Eitje!

Meedoen kan tot donderdag 13 april 2017, 15.00 uur.

De prijzen

Waar zou jij het liefste naartoe willen? Laat het weten in het antwoordformulier, zodat wij precies weten waar we jou een blij ei mee kunnen maken! Wij hebben in onze Paasmand:

 • 2 x 2 tickets Anouk – Live On The Beach
  8 september @ Strand Scheveningen
 • 2 x 2 tickets Doe Maar – Live On The Beach
  9 september @ Strand Scheveningen
 • 2 x 2 tickets Broederliefde & Friends in Sparta Stadion
  29 april @ Sparta Stadion Rotterdam
 • 1 x 2 tickets Jake Isaac in Paradiso
  6 mei @ Paradiso Amsterdam
 • 1 x 2 weekendtickets London Calling in Paradiso
  26 & 27 mei @ Paradiso Amsterdam

Hieronder de raadsels. Succes!